La Mezcla De Energía

Páginas: 3 (667 palabras) Publicado: 22 de abril de 2012
La barreja d’energia
La producció d’electricitat fiable utilitzant energia
Vattenfall oferirà en un futur una producció d’energia ecològica i segura. Com a líder tecnològic, l’empresa invertiràprop de cinc mil milions en energies renovables i noves tecnologies fins al 2030. Actualment, Vattenfall és la tercera productora d’electricitat d’Alemanya.
Tant de fonts d’energia convencionals comde renovables, aquesta empresa produeix anualment 70 TWh de corrent i 13 TWh de calor. D’aquesta manera, Vattenfall ofereix dia i nit un subministrament d’energia fiable i ecològica per a l’úsdomèstic, comercial i industrial.

L’energia de Vattenfall
El nostre objectiu es basa en ser una de les empreses capdavanteres en el desenvolupament d’una producció d’energia ecològica i sostenible. Peraixò, Vattenfall aposta a llarg termini per una producció de corrent i de calor basada en energies renovables. Això, però, comporta que l’ús de combustibles fòssils segueixi sent indispensable. Avuien dia, l’empresa utilitza una gran barreja d’energia, la qual garanteix que no hi hagi cap dependència a unes fonts d’energia determinades i la seguretat de subministrar-ne en tot moment.Biomassa: l‘empresa vol créixer en l’àrea de la biomassa i invertirà en la combustió de biomassa a les centrals de carbó per reduir les emissions de CO2.
Gas natural: Vattenfall mantindrà la sevacartera actual i comprovarà el potencial de creixement a llarg termini de manera continuada.
Energia nuclear: l’empresa està intensificant els seus esforços per aconseguir una seguretat immillorable iuna disponibilitat òptima, i es reservarà l’opció de creixement en l’àrea de l’energia nuclear.
Carbó: Vattenfall està invertint en mesures per augmentar l’eficiència i reduir les emissions de diòxidde carboni de les seves instal•lacions. Tot i això, no construirà noves plantes de carbó fins a la maduresa del mercat de CCS.
Energia hidràulica: Vattenfall seguirà participant en el sector...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Materia y energia (mezclas)
  • energias limpias y mezcla homogénea indispensable para la vida
  • Energía interna, entalpía, entropía calores específicos en una mezcla de gases ideales
  • Mezclas
  • Mezclas
  • Mezcla
  • mezclas.
  • mezclas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS