La Naranja Mecanica

Páginas: 2 (485 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2011
1- Descriu l’ambient del protagonista: familiar, social i econòmic. Quina relació pot tenir amb la seva conducta.

L’ambient familiar del protagonista és un dolent ja que no hi ha comunicacióentre ells, els pares intenten que vagi per el bon camí però ell es dedica a sortir per les nits i realitzar les sessions de ultra violència. En relació amb l’àmbit social es junta amb un grup que tambéli agrada realitzar aquestes coses. Econòmicament el seu nivell es bo degut als actes vandàlics que realitza i això lli comporta que tingui un bon nivell econòmic.

2- Com explicaries laconducta dels drugos?

La conducta dels drugos crec que es degut a un nivell social baix tant a nivell educatiu com moral ja que no complexen ni normes ni res.

3- Descriu el tractament“Ludovico”.Identifica el tipus de condicionament a què correspon i elabora’n un esquema

El tractament “Ludovico” és un tractament que en teoria inhibeix la voluntat de fer el mal i ser una persona correcta.Aquest tractament es basa en donar-li unes drogues i desprès fer-li mirar unes pel·lícules de ultra violència. La droga fa que alhora de mirar les pel·lícules li vinguin unes arcades i un malestar engeneral. Això comporta que cada vegada que recordi aquestes imatges o estigui en una situació similar tingui les mateixes sensacions i el mateix malestar.
Aquest tractament es basa en uncondicionament operant de fugida ja que es tracta de condiciona la resposta, ja que cada vegada que veu una acció de violència o una acció què està condemnada per la societat li infligeix un càstig que es elmalestar i les arcades.
Al principi les pel·lícules són un estímul neutre ja que no li aporten cap sensació i per tant te una resposta neutra. No obstant mentre va avançant el tractament lespel·lícules es van transformant en un estímul condicionat (per la droga que li aporta una sensació de malestar) i llavors s’obté una resposta condicionada.

- PEL·LÍCULA (ESTIMUL NEUTRE) (...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • Naranja Mecanica
  • Naranja Mecánica
  • Naranja mecanica
  • La Naranja Mecanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS