la naranja mecánica

Páginas: 2 (419 palabras) Publicado: 17 de junio de 2013


La naranja mecánica






La naranja mecánica

·Sinopsis de la pel·lícula
Alex, el protagonista de la pel·lícula, té dos passions: la música de Beethoven i la violència, la qual laposa en pràctica amb la seva banda, “los drugos” de la qual és qui mana. Està composta per en Dim, en Georgie i en Pete que juntament amb l’Àlex van practicant la “ultra violència”, van pagant i violanta la gent sense cap motiu.
Després d’un enfrontament violent d’Àlex contra els seus companys, aquests decideixen fer-li una mala passada deixant-lo inconscient i avisant a la policia durant un ataca una casa. Àlex és portat a la presó com a conseqüència d’això.
Ell accepta ser experiment d’una nova teràpia, un tractament que en teoria ha d’anul·lar el seu gust per la violència, per aixírebaixar la seva pena.
Però tot i durant un temps sembla que aquesta teràpia li funcioni, ja que la violència li provoca vòmits, al final s’intenta suïcidar a causa de lo malament que li va tot, quanestà a l’hospital recupera’ns-en s’observa que han tornat els seus estímuls violents.

·Analitza la teràpia que posen en pràctica amb el protagonista.
El mètode Ludovico segueix els principis decondicionament clàssic de Pavlov, consisteix en exposar el pacient a imatges violentes de violacions i agressions durant llargs períodes de temps, mentre aquest està sota afectes de drogues, el que liprovoca arribar a un estat semblant al de apunt de morir-se. Així el pacient relacionarà les sensacions i no estarà capacitat per realitzar un acte de violència o per simplement observar-lo.·Conseqüències de la teràpia un cop acabada.
A la pel·lícula, Àlex, després de intentar suïcidar-se, el porten a l’hospital. Allà torna a ser conscient i recupera l’actitud inicial. Torna a desitjar laviolència i el sexe.
Per tant, la teràpia ha servit només per retenir durant un temps els seus desitjos, però ha fet que més tard, els seus impulsos sexuals i destructius es proclamin encara més forts....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • Naranja Mecanica
  • Naranja Mecánica
  • Naranja mecanica
  • La Naranja Mecanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS