La nostra intenció al realitzar aquesta escenografia es plasmar el sentiment de tim burton al curtmetratge de frankenweenie

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2011
Memòria de conceptes i descripció de materials.

La nostra intenció al realitzar aquesta escenografia es plasmar el sentiment de Tim Burton al curtmetratge de Frankenweenie com a homenatge alFrankenstein de James Whale. L’Espai escènic serà el Teatre Poliorama de Barcelona.
L’ ambientació que tractem d’ aconseguir es de misteri i una mica de por però a la vegada amb toc d’ humor i el mètodeque em trobat més apropiat és realitzar una escenografia amb escala de grisos, jugant molt amb el blanc i el negre però donant petits detalls de color en alguns llocs puntualment. La característicamés important és que el fons va avançant en una direcció a diferents velocitats però a la escena en concret l’ escena s’atura per tal de facilitar el treball a l’actor. Però per treballar amb un altrepla i donar un major dinamisme a l’ obra també hi ha escenes on hi té un paper important el eix vertical com per exemple quan el nen ressuscita al Sparkly a la sala d’ operacions que ell realitza a lesgolfes, ja que el gos surt de la fossa i aquesta fa el paper de taula d’ operacions, també es juga amb el eix vertical quan el nen puja al gos al sostre i també a l’escena del molí.
L’ il·luminaciójuga un paper molt important en aquesta obra ja que el efectes especials com són el llamps a l’ escena de la tempesta quan ressuscita al gos, al cementiri també hi haurà un ambient obscur amb ombres illamps. Com a efectes de so hi han els trons, el atropellament (soroll de la frenada, el cop). També projectarem flames quan es crema el molí.
Al terra de l’ escena trobem 3 guies paral·leles a laboca del escenari i una perpendicular al resta, també utilitzarem la fossa. El fons que utilitzarem una tela de 5 metres de alçada la qual comença enrotllada i s’acaba enrotllant en altre rotllo al’altre banda.
S’utilitzaran mobles reals que sortiran per la guia i sempre en la mateixa direcció, el cotxe serà de debò però nomes el frontal d’ aquest. Darrera de la tela hi haurà il·luminació per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Exhibición Del Arte De Frankenweenie De Tim Burton
  • Tim Burton
  • tim burton
  • Tim Burton
  • Tim Burton
  • Tim burton
  • Tim burton
  • Tim Burton

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS