La nostra intenció al realitzar aquesta escenografia es plasmar el sentiment de tim burton al curtmetratge de frankenweenie

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (375 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 25 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Memòria de conceptes i descripció de materials.

La nostra intenció al realitzar aquesta escenografia es plasmar el sentiment de Tim Burton al curtmetratge de Frankenweenie com a homenatge alFrankenstein de James Whale. L’Espai escènic serà el Teatre Poliorama de Barcelona.
L’ ambientació que tractem d’ aconseguir es de misteri i una mica de por però a la vegada amb toc d’ humor i el mètodeque em trobat més apropiat és realitzar una escenografia amb escala de grisos, jugant molt amb el blanc i el negre però donant petits detalls de color en alguns llocs puntualment. La característicamés important és que el fons va avançant en una direcció a diferents velocitats però a la escena en concret l’ escena s’atura per tal de facilitar el treball a l’actor. Però per treballar amb un altrepla i donar un major dinamisme a l’ obra també hi ha escenes on hi té un paper important el eix vertical com per exemple quan el nen ressuscita al Sparkly a la sala d’ operacions que ell realitza a lesgolfes, ja que el gos surt de la fossa i aquesta fa el paper de taula d’ operacions, també es juga amb el eix vertical quan el nen puja al gos al sostre i també a l’escena del molí.
L’ il·luminaciójuga un paper molt important en aquesta obra ja que el efectes especials com són el llamps a l’ escena de la tempesta quan ressuscita al gos, al cementiri també hi haurà un ambient obscur amb ombres illamps. Com a efectes de so hi han els trons, el atropellament (soroll de la frenada, el cop). També projectarem flames quan es crema el molí.
Al terra de l’ escena trobem 3 guies paral·leles a laboca del escenari i una perpendicular al resta, també utilitzarem la fossa. El fons que utilitzarem una tela de 5 metres de alçada la qual comença enrotllada i s’acaba enrotllant en altre rotllo al’altre banda.
S’utilitzaran mobles reals que sortiran per la guia i sempre en la mateixa direcció, el cotxe serà de debò però nomes el frontal d’ aquest. Darrera de la tela hi haurà il·luminació per...
tracking img