La ola

Páginas: 4 (843 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2011
1.
2. Explica breument l’argument de la pel·lícula

Durant una setmana de projectes a un professor se li be al cap una idea, es fer un experiment amb els seus alumnes per a que entenguin eltema que han de tractar a classe, els governs totalitaris.
En uns dies es comença a imposar la disciplina i un sentiment de comunitat entre els membres del grup, però al tercer dia els alumnescomencen a aïllar-se i amenaçar-se entre ells, al final el conflicte acaba desencadenant la violència durant un partit del waterpolo, llavors el professor decideix no seguir amb aquet experiment i explicaals alumnes que s’acaba el projecte de LA OLA, que així es com es diu el grup, però llavors es massa tard perquè LA OLA s’ha descontrolat i alguns fanàtics es neguen a que acabi, i el més fanàtic detots acaba pegant un tret a un d’ells i suïcidant-se després, el professor acaba a la presó.

3. Explica les fases de la vida grupal per les que passa el grup

Etapa de establiment de normes: Enaquet grup no hi havien dificultats inicials ja que es va crear com a grup, i entre tots ja es coneixien i ha de ser tot tan ràpid que es comença ja establint unes normes, fàcils de acatar.
Etapa deeficiència e integració grupal: Es la etapa on es resolen els conflictes que poden haver entre els membres del grup, en aquet cas es dona un cop a classe, on un membre del grup s’havia dedicat a posarel signe de LA OLA per tots els llocs i el professor arriba a classe imposant les seves normes i resolent el conflicte.
Etapa final: Es quan el grup o creix més, o varia o es desfà, en aquet cas elgrup va desaparèixer ja que van haver morts i el professor a la presó.

4. Al film es plantegen diverses situacions en que es posa de manifest la importància de pertànyer a un grup per part delsalumnes del institut, sobretot en el cas concret d’en Tim. Reflexiona al voltant d’aquet personatge i de la seva evolució al llarg de la pel·lícula

Jo trobo que el Tim era un personatge una mica...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*
  • Olaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS