la politica catalana

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 7 de abril de 2013
Abans de començar permeteu-me expressar el meu condol als familiars i amics de jove assassinat a Burjassot. També m’agradaria expressar-li a l’organització Arran, ja que són els hereus més directesdels ideals de Maulets (l’organització a la qual militava).

En Guillem caminava per Montanejos amb els amics, portava una xapa de caire antifeixista. Es van trobar un grup skins i el van assassinar,l’autor material dels fets fou Pedro Cuevas. Cal reafirmar-nos en la nostra opinió que aquell va ser un assassinat polític i tant condemnable com els de les organitzacions terroristes, i que vacomptar amb la complicitat de jutges, advocats i polítics feixistes que van fer que no només l’assassí fos al carrer al cap de 4 anys sinó que no es reinvertís i acabés a les llistes d’un partitnacionalsocialista com és Alianza Nacional o que estigués involucrat en la operació Pàncer contra el neonazisme a l’Estat


Fets com aquests posen amb dubte, com a mínim, dues coses: la fragilitat i pocaprofessionalitat de part del sistema judicial actual, que permet aquests fets i els dóna permissivitat, i el poc servei que tenen les idees extremistes, les quals; siguin de dretes, esquerres,espanyoles o independentistes; només porten a la sang. Guillem, continuem la teva lluita des d’un punt de vista pacifista i, poc a poc construïm majories!
Les joves som importants pel futur del nostre país?Jo crec que sí, nosaltres no som les que em votat cap constitució; nosaltres som les que l’hem suportat, a ella i tot el que en deriva, som les que tindrem les pitjors condicions de vida des de lapostguerra i som i serem aquelles que sortirem al carrer a reclamar el que és nostre, voldrem, sobirania nacional i social.

Perquè no ens esguerrin el futur direm SÍ, perquè no arribem a ser unageneració buida de continguts direm SÍ i ho farem construint un nou estat europeu més lliure, just i pròsper.


Nosaltres serem l’enèsima generació de catalans que és veurà obligada a lluitar i ho...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Política Catalana
  • Catalanismo político-Resumen
  • “La Identitat Catalana: Una Eina Política En Construcció”
  • ' La nacionalidad catalana '
  • literatura catalana
  • literatura catalana
  • Literatura catalana
  • televisión catalana

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS