La sociedad

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (547 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 29 de diciembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
El treball és un estudi general de les influencies de la fotografia en tots els àmbits, ja que és important estudiar el passat de la fotografia, i fer un estudi sobre els àmbits personals, socials ien la premsa escrita que hi havia en aquells moments, per poder comparar-los amb els actuals.
En la fotografia s’han donat moltes voltes i ara en la actualitat es torna a utilitzar la fotografiaantiga que ara mateix li dona un aire modern.
Aquest tema, és un tema al que se li pot donar molt de sí, depenen del que vulguis trobar. Jo em dedicaré a centrar-me en la seva influencia ja que el temade la fotografia es molt ampli y podríem treure moltes conclusions.
També podria dir, que en aquells temps la fotografia va ser un bum que va donar molt de que parlar, perquè nomes les persones ambdiners podien tenir-les. Veurem si la fotografia continua significa’n el mateix per a les persones o a anat canviant amb el pas del temps.

• 1.2.- Objectius:

Els objectius deltreball són l’estudi a fons de la informació i la importància de la fotografia amb la finalitat de veure si ens influeix, i te el mateix significat que abans quan no hi havia tantes.
Veure si lafotografia mante la mateixa importància, si ha canviat de manera positiva o negativa, si mante alguna referència d’abans, i quina diferencia hi ha entre els àmbits d’avui i els d’abans.

• 1.3.-Procediments.

Tot el treball s’ha de treure informació mitjançant llibres, documents i experiències sobre la gent que ho ha viscut, també podem trobar molta informació a Internet, però no tot elque diuen es cert i es millor que ens deixem guiar per els llibres.
S’ha pres unes fotografies dels tres àmbits que parlàvem per veure la diferencia entre elles i la importància de cada un i s’ha fetun estudi dels àmbits els quals vull presentar.
A continuació la participació d’una sessió fotogràfica per veure la concentració i la manera de enfocar que ens presenta el fotògraf, al igual que la...
tracking img