La Vida Es Bella

Páginas: 5 (1067 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2013
LA TENDRESA CONTRA L’HORROR

LA VITA È BELLA

ACTIVITATS:
1.- En el camp de concentració Guido li fa viure la ficció a Josué que tot és un joc que té com a premi un carro blindat. Però, quin és el veritable premi que Guido fa guanyar a Dora i a Josué?
·El veritable premi que guido li va donar a Josué i a Dora es la llibertat, ja que veien impossible sortir vius d'aquell camp deconcentració.

2.- Dora és un altre dels personatges interessants del film: valoreu les seves reaccions des del trencament amb la seva classe social fins al final de la pel·lícula.
·Desde el meu punt de vista, Dora pasa de ser una dona rica envoltada de gent rica i de classe alta, tractada molt be, com si fos una persona important, a deixar-ho tot per anarse amb Guido, un home que no te casi diners i esjueu. Deixa que els nazis la tractin com una dona jueva, i ella té el valor de sacrificarse per qui estima.

3.- El Doctor Lessing... Com valoreu l’evolució d’aquest personatge? Podríem considerar la seva actitud com a simbòlica d’un tipus de persona?
·Creec que el dr. Lessing canvia negativament, ja que al principio de la pel·licula es amable amb Guido, però cuan arriba al camp deconcentració li falta valor per ajudar a Guido i la seva família, ja que no te prioritats davant els nazis, ell només es un metge.

AUSCHWITZ

1.-Feu una feina d’investigació i elaboreu un petit informe sobre les característiques del partit nazi d’Adolf Hitler: racisme, anticomunisme, militarisme... Com i quan van pujar al poder els nazis? Quin paper tenia la dona a la societat nazi?
·Al partit nazi,hi havia un nivell de racisme molt dur, mai vist en tota l’historia.Els nazis deien que tota persona que no fos de la rasa ària, o que no estigues a favor del partit nazi, no mereixia viure. Per això es van iniciar els exterminis.
Hitler va crear les S.S. per contrarestar les S.A. de les cuals no confiava. El partit nazi va augmentar molt en diputats gràcies a Hitler quan expresava les sevesidees, i van guanyar els vots dels aturats, i dels burgesos. Hitler es va presentar a les eleccions però no va poder guanyar, va necesitar l'ajuda de mes vots per conseguir-ho.Hitler, al 30 de gener de 1933 va haver de conformarse amb ocupar el poder acompanyat dels conservadors. Hitler, va dissoldre el parlament, i va fer una campanya, en la qual van canviar el resultat. Els nazis,gràcies a aixòvan obtenir el 44% dels vots. Hitler, va adquirir el poder del país. Hitler, va aprofitar els anys de presidència per reorganitzar Alemanya i ferla més forta a causa del seu domini.
El paper de la dona a la societat nazi era crear homes tal i com el volien els nazis, tenien que ser alts, rossos i amb els ulls blaus, tambè tenien que ser alts i forts, ja que això els feia mes superiors es podríadir.

2.- Què prohibien les lleis de Nuremberg? Com ho castigaven? Quant de temps feia que Hitler havia pujat al poder quan es van aprovar aquestes lleis?
·La primera prohibicio de les lleis de Nuremberg era que alemanys i jueus, no podría estar junts, ja que segons ells, els jueus eren molt inferiors, en la seva comparació. També prohibien enarborar la bandera del Reich. Va prohibir als jueusprofessionals exercir les seves professions dins el territori dels alemanys. Es va prohibir als alemanys que tinguesin jueus dins de la seva plantilla de personal i si els tenien havien d'acomiadarlos del seu ofici. Es castigaven anant a la pressó. I tans sols feia pocs anys, que el dictador Hitler havía pujat al poder e inaugurar el partit nazi
3.- Per què els grans industrials van donar suport aHitler per aconseguir el poder? De què tenien por aquests industrials en temps de crisi?
·Les grans industries van donar el seu suport al partit de Hitler, ja que segons ells els mantenía segur, els hi pagaba una bona quantitat de diners, etc.
Però també per altre banda, era per la por que tenien de que si denegaban el seu suport als nazis, Hitler causes la fallida de l'empresa, i aixi van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La vida es bella
  • LA VIDA ES BELLA
  • La Vida Es Bella
  • La Vida Es Bella
  • La Vida Es Bella
  • Lo Bello De La Vida
  • La Vida Es Bella
  • LA VIDA ES BELLA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS