La Web 2.0

Páginas: 4 (921 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2011
LA WEB 2.0

Influència sobre la societat.

INDEX

LA WEB 2.0 1

1. QUÈ ÉS? 3

2. EXEMPLES WEB 2.0 4

3. AVANTATGES I INCONVENIENTS 4

4. CONCLUSIÓ 8

LA WEB 2.0

1. QUÈ ÉS?

Ambl’evolució de les tecnologies trobem que cada vegada més es perfecciona i s’innova sobre el que ja existeix. La web 2.0 n’és un exemple.

Aquest tipus de web es caracteritza per l’interacció entre elsusuaris, és a dir, permet cambiar, personalitzar, intercanviar arxius i documents, a més d’altres fonts d’informació.

Gràcies a la nova visió de la red, aquestes webs poden ser utilitzades perusuaris el nivell informàtic dels quals no ha de ser gaire elevat.

La seva fama ha crescut notablement amb l’ajuda de l’incorporació d’internet als dispositius electrònics, com ara: mòvils, Ipods,tablets...

Aquesta popularitat per contacte (“boca a boca”) ha permès que arribés a un ampli col•lectiu de la societat, sense fer distincions de nivell de coneixements ni econòmics.

La idea originalde l’utilització d’aquestes aplicacions neix de la pròpia interactuació de la societat per internet, és ella mateix a la que crea la idea de la web 2.0.

Tot i que el nom tal i com es coneix arasurt d’una pluja d’idees entre Dale Dougherty i Craig Cline, en una conferència sobre la evolució i el renaixement de la web.

Com que és la mateixa societat la que crea i modifica aquest tipus deweb, está en constant evolució, cada dia surgeixen noves idees o aplicacions que modifiquen la relació a través de la xarxa.

2. EXEMPLES WEB 2.0

Hi ha molts exemples d’aquest tipus de web.
Comara: xarxes socials (facebook, twitter, tuenti, second life), blogs, wiki, Youtube, Flikr, Slidshare, Picasa, Googledocs, Podscat, Prezi, Spotify, Dropbox...

3. AVANTATGES I INCONVENIENTS

Encaraque sembla que tots els avenços tecnològics són positius, hem de tenir en compte els inconvenients que això comporta.

El material penjat no sempre compleix la normativa legal i la normativa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Web 2.0
  • Web 2.0
  • LA WEB 2.0
  • web 2.0
  • WEB 2.0
  • Web 2.0
  • Web 2.0
  • web 2.0

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS