Lapsus

Páginas: 14 (3276 palabras) Publicado: 15 de abril de 2013
Lapsus mentis o lapsus d’acció. Es tracta de dos termes utilitzats per descriure una falla en l’executiu central. Per entendre perquè es produeix aquesta falla hem d’entendre el paper del nostre executiu central a l’hora de realitzar accions motivades. Una acció o conducta motivada es desencadena a partir de la percepció d’un estímul. Però per classificar aquest estímul com a rellevant, ha depassar per un control cognitiu, que descarta aquest estímul, o el classifica com a rellevant. Ens centrarem en estímuls que es consideren rellevants.
Lapsus mentis o lapsus d’acció. Es tracta de dos termes utilitzats per descriure una falla en l’executiu central. Per entendre perquè es produeix aquesta falla hem d’entendre el paper del nostre executiu central a l’hora de realitzar accions motivades.Una acció o conducta motivada es desencadena a partir de la percepció d’un estímul. Però per classificar aquest estímul com a rellevant, ha de passar per un control cognitiu, que descarta aquest estímul, o el classifica com a rellevant. Ens centrarem en estímuls que es consideren rellevants.
Lapsus mentis o lapsus d’acció. Es tracta de dos termes utilitzats per descriure una falla en l’executiucentral. Per entendre perquè es produeix aquesta falla hem d’entendre el paper del nostre executiu central a l’hora de realitzar accions motivades. Una acció o conducta motivada es desencadena a partir de la percepció d’un estímul. Però per classificar aquest estímul com a rellevant, ha de passar per un control cognitiu, que descarta aquest estímul, o el classifica com a rellevant. Ens centraremen estímuls que es consideren rellevants.
Lapsus mentis o lapsus d’acció. Es tracta de dos termes utilitzats per descriure una falla en l’executiu central. Per entendre perquè es produeix aquesta falla hem d’entendre el paper del nostre executiu central a l’hora de realitzar accions motivades. Una acció o conducta motivada es desencadena a partir de la percepció d’un estímul. Però per classificaraquest estímul com a rellevant, ha de passar per un control cognitiu, que descarta aquest estímul, o el classifica com a rellevant. Ens centrarem en estímuls que es consideren rellevants.
Lapsus mentis o lapsus d’acció. Es tracta de dos termes utilitzats per descriure una falla en l’executiu central. Per entendre perquè es produeix aquesta falla hem d’entendre el paper del nostre executiu centrala l’hora de realitzar accions motivades. Una acció o conducta motivada es desencadena a partir de la percepció d’un estímul. Però per classificar aquest estímul com a rellevant, ha de passar per un control cognitiu, que descarta aquest estímul, o el classifica com a rellevant. Ens centrarem en estímuls que es consideren rellevants.
Lapsus mentis o lapsus d’acció. Es tracta de dos termesutilitzats per descriure una falla en l’executiu central. Per entendre perquè es produeix aquesta falla hem d’entendre el paper del nostre executiu central a l’hora de realitzar accions motivades. Una acció o conducta motivada es desencadena a partir de la percepció d’un estímul. Però per classificar aquest estímul com a rellevant, ha de passar per un control cognitiu, que descarta aquest estímul, o elclassifica com a rellevant. Ens centrarem en estímuls que es consideren rellevants.
Lapsus mentis o lapsus d’acció. Es tracta de dos termes utilitzats per descriure una falla en l’executiu central. Per entendre perquè es produeix aquesta falla hem d’entendre el paper del nostre executiu central a l’hora de realitzar accions motivades. Una acció o conducta motivada es desencadena a partir de lapercepció d’un estímul. Però per classificar aquest estímul com a rellevant, ha de passar per un control cognitiu, que descarta aquest estímul, o el classifica com a rellevant. Ens centrarem en estímuls que es consideren rellevants.
Lapsus mentis o lapsus d’acció. Es tracta de dos termes utilitzats per descriure una falla en l’executiu central. Per entendre perquè es produeix aquesta falla hem...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los Lapsus Verbales
  • El lapsus ecologicus
  • EL LAPSUS LINGUAE
  • Lapsus Mentis
  • lapsus linguae
  • El Lapsus Del “Homo Sapiens”
  • LAPSUS CORPORALES Y LINGUÍSTICOS
  • V. equivocaciones orales (“lapsus linguae”)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS