Las escuelas

Páginas: 3 (511 palabras) Publicado: 19 de enero de 2011
CREAR HOY LAS ESCUELAS DE MAÑANA
El canvi del sistema educatiu en l'actualitat.
Les escoles, els alumnes i la forma de donar les classes ara no són com abans.
Les condicions i l'entorn on creixenhan canviat i els nens també canvien com a persones. Internet o la televisió, sistemes que abans no hi havia, i ara, amb això aprenen i experimenten.
No obstant això, abans s'aprenia molt dels pares,dels quals convivien al voltant, o dels llibres..
L'entrevistat Richard Gerver, és educador i expert al món de la reforma educativa.
El que intenta transmetre és que l'educació es converteixa perals nens en un vehicle de capacitació i no de pressió. Això vol dir que els nens estiguen capacitats per aprendre i que estiguen motivats, i que no siguen pressionats.
Avui dia, els joves arriben acasa cada dia i aprenen més per si mateixos a les xarxes socials que a l'aula a l'hora de fer els deures, els alumnes entren en una xarxa social o en el correu i exposa als seus amics els deures que té,així s'ajuden entre ells fins a aconseguir una resposta , generen opinions i punts de vista diferents.
Penso que el segle XXI com estem, les escoles i els professors haurien de tindre mésimaginació, creativitat a les seves aules per desenvolupar un aprenentatge més significatiu en els nens.
Així, per exemple passant a les aules d'infantil, els nens necessiten saber per què estan aprenent, comdiu l'entrevistat Richard Gerver, és important que entigueren el context i ajudar-los a estar implicats durant tot el procés. L'exemple que ens explica l'educador, “Grangeton” va ser una manera defer-ho, perquè es basa en això, una manera en la qual també aprenen molt, és el que seria un projecte de treball aprenen mitjançant l'acció, mitjançant el joc, l'experimentació i això, aporta molt alsnens.
Crec que no es necessari ensenyar en un aula d’infantil com el mètode tradicional, cal ser més creatius, experimentar que els nens es diverteixin aprenent que estiguin motivats i s'impliquen en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Escuela
  • Escuela
  • Escuela
  • La escuelas
  • Escuela
  • Escuela
  • Escuela
  • Escuela

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS