laya

Páginas: 3 (542 palabras) Publicado: 7 de diciembre de 2013
Trimestre 4, notícia 1, data del document: 4 d’octubre del 2013, data de realització: 02 d’octubre del 2013.
IDEES PRINCIPALS:
El magatzem està sota sospita perquè hi ha dubtes sobre laviabilitat.
La Generalitat posa en dubte que l’empresa hagi parat les activitats.
No es van fer els estudis de risc sísmic, que van ser demanats per la Generalitat però el Ministeri d’Indústria ho vadescartar totalment, i el ministre diu que el projecte va superar tots els tràmits.
Ja es va alertar dels riscos el 2007, quan es va publicar la declaració d’impacte ambiental.
Protecció civil de laGeneralitat va demanar a la població que estigui atenta a la informació de les autoritats.
RESUM:
Esteve Giral ens vol fer veure quines conseqüències té no fer bé els estudis. Després de que la Generalitatde Catalunya digues que no el projecte de magatzem de gas pels riscos que portava, l’Estat Espanyol va donar els permisos perquè el poessin just a baix de les terres de l’Ebre (però fora deCatalunya).
El delegat ebrenc va denunciar a la Generalitat que abans de posar aquest magatzem de gas s’estudiés el risc de terratrèmols amb un informe geològic específic, però el ministeri d’indústria ho vadescartar totalment.
El gran negoci del projecte castor, com sempre passa en tots aquests casos, va fer obviar els riscos que aquest tenia, donant-se permisos sense estudis, no valorant els riscos,encara que governs locals i la població ho demanessin constantment, i ara després d’haver construït i començat la injecció de gas es veu clarament que els riscos eren elevats, que no van ser valorats,que el govern diu que para el projecte però que això no serà així, i tot això posa en risc a la població local que com sempre és la que surt mes mal parada.
OPINIÓ PERSONAL:
Crec que aquestarticle ens intenta mostrar les conseqüències que pot portar fer les coses malament, saltar-se estudis i sobretot no tenir en compte la població amb la qual poden afectar al fer aquest projecte.
Crec que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Layo
  • layer
  • Lo Lay
  • Lay out
  • Camara Laye
  • lay de ohm
  • Lay Station
  • Lay De Coulomb

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS