Licencia Para Ipod Touch

Páginas: 35 (8653 palabras) Publicado: 11 de julio de 2012
SVENSKA

VIKTIGT: GENOM ATT ANVÄNDA iPHONE GODKÄNNER DU FÖLJANDE VILLKOR FRÅN APPLE OCH TREDJE PART:

A. PROGRAMLICENSAVTAL FÖR APPLE iPHONE-PROGRAMVARA
B. MEDDELANDEN FRÅN APPLE
C. GOOGLE MAPS - VILLKOR
D. YOUTUBE - VILLKOR

APPLE INC.
LICENSAVTAL FÖR iPHONE-PROGRAMVARA
Enanvändarlicens

LÄS NOGA IGENOM DETTA PROGRAMLICENSAVTAL ("AVTALET") INNAN DU ANVÄNDER iPHONE ELLER HÄMTAR DENPROGRAMUPPDATERING SOM DETTA LICENSAVTAL HÖR TILL. GENOM ATT ANVÄNDA iPHONE ELLER HÄMTA DENNA PROGRAMUPPDATERING, OM TILLÄMPLIGT, SAMTYCKER DU TILL VILLKOREN I DETTA AVTAL OM DU INTE RETURNERAR iPHONE I ENLIGHET MED APPLES RETURPOLICY. OM DU INTE SAMTYCKER TILL VILLKOREN I AVTALET SKA DU INTE ANVÄNDA iPHONE ELLER HÄMTA DENNA PROGRAMUPPDATERING. OM DU INTE GODKÄNNER VILLKOREN I AVTALET KAN DURETURNERA iPHONE, SÅ LÄNGE RETURRÄTTEN GÄLLER, TILL APPLE STORE ELLER DEN AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE DU KÖPTE DEN HOS OCH FÅ PENGARNA TILLBAKA I ENLIGHET MED APPLES RETURPOLICY PÅ http://www.apple.com/legal/sales_policies/.

1. Licens. Programvaran (inklusive startinstruktioner i ROM-minnet och annan inbyggd programvara), gränssnitt, innehåll, typsnitt, dokumentation och eventuella data somlevereras med iPhone (”Originalprogramvara till iPhone”), och som kan uppdateras eller ersättas av funktionsförbättringar, programuppdateringar eller program för systemåterställning från Apple (”iPhone-programuppdateringar”), vare sig det lagras i ROM-minne eller annat medium (Originalprogramvara till iPhone och iPhone-programuppdateringar benämns kollektivt ”iPhone-programvara”) licensieras, utan attsäljas, till dig av Apple Inc. (”Apple”) för användning i enlighet med villkoren i detta Avtal. Apple och dess licensgivare behåller äganderätten till iPhone-programvaran och förbehåller alla rättigheter som inte uttryckligen givits till dig.

Apple kan, efter eget skön, ge dig tillgång till framtida uppdateringar av operativsystemprogramvaran för iPhone. Eventuella uppdateringar kanske inteinnehåller alla befintliga programfunktioner, eller nya funktioner som Apple inkluderar i nyare iPhone-modeller.

2. Tillåten användning och begränsningar.
(a) Enligt gällande villkor i denna Licens beviljas du en begränsad icke-exklusiv licens att använda iPhone-programvaran på en Apple-märkt iPhone. Med undantag för användning enligt punkt 2(b) nedan tillåter inte Avtalet att iPhone-programvaranfinns på fler än en Apple-märkt iPhone åt gången och du har inte rätt att distribuera iPhone-programvaran eller göra iPhone-programvaran tillgänglig via ett nätverk för flera enheter samtidigt. Avtalet ger dig inte rätt att använda Apples egenutvecklade gränssnitt eller övriga immateriella rättigheter vid design, utveckling, tillverkning, licensiering eller distribution av enheter och tillbehörfrån tredje part eller programvara från tredje part för användning med iPhone. Vissa av dessa rättigheter kan erhållas via separata licenser från Apple. Du får mer information om att utveckla enheter och tillbehör från tredje part för iPhone om du skickar ett e-brev till madeforipod@apple.com. Du får mer information om att utveckla programvara för iPhone om du skickar ett e-brev tilldevprograms@apple.com.

(b) Enligt villkoren i denna Licens beviljas du en begränsad, icke-exklusiv licens för att hämta iPhone-programvaruuppdateringar som kan göras tillgängliga av Apple för din iPhone för att uppdatera eller återställa programvaran på iPhone-enheter som du äger eller administrerar. Avtalet ger dig inte rätt att uppdatera eller återskapa iPhone-enheter som du inte äger eller administrerar ochdu får inte distribuera eller göra iPhone-programuppdateringar tillgängliga via ett nätverk så att de kan användas för att uppdatera flera enheter samtidigt. Du får endast göra en säkerhetskopia av iPhone-programuppdateringar i maskinläsbar form och säkerhetskopian måste återge alla upplysningar om upphovsrätt som finns i originalet.

(c) Du får inte och förbinder dig att inte, eller...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ipod touch
  • ipod touch
  • Ipod touch 4 sgx545
  • Jailbreak ipod touch
  • Ipod touch 1g
  • Altovoz De Ipod Touch 4G
  • Estudio de mercado iPod Touch
  • Ipod touch 4g

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS