licenciado

Páginas: 6 (1299 palabras) Publicado: 8 de agosto de 2013

Què?

L'objectiu resideix en possibilitar un espai de bar/cafeteria* temporal al -determinar l'espai on restaria ubicat- casal cívic la Magòria pels usuaris d'aquest,així com un nou espai de sociabilització/relació pels veïns del barri de la Bordeta, alhora que esdevenir un espai de formació pràctic per alumnes de cursos de formació del sector de l'hosteleria, concedint un escenari laboralreal sota supervisió i coordinació dels respectius agents vinculats al projecte (agents formatius i agents promotors de la proposta bar/cafeteria)

1er, oferir servei de bar a la instal·lació del Casal Cívic La Magòria,plantejat com apartat pràctic vinculat a formació en el sector de l'hosteleria.

D'aquest modus,la persona o persones participants al servei de bar complementarien llurformació teòrica en un escenari real.

2n punt. Proposta formativa pràctica temporal,en tant que apèndix de formació prèvia en el món de l'hosteleria (mirar fundació mescladís /jugueria

servei de bar és un espai més del Casal Cívic La Magòria.

*cercar la nomenclatura exacte per adreçar-nos a espai on se serveixen begudes elaborades a l'instant amb productes naturals.

Donat l'actualcontext socioeconòmic, la formació ocupacional ha repuntat com a opció vàlida formativa, tot i això, molts centres formatius no disposen d'espais facilitadors per a realitzar l'apartat pràctic d'aquestes i nogesmenys la possibilitat de contractació. El que se cerca amb aquesta proposta és la de facilitar l'espai, en tant que equipament públic, com a espai complementari a una formació alhora queconcedint un servei a l'equipament del Casal Cívic La Magòria.
En conseqüència, plantegem el servei bar /cafeteria com a quelcom temporal, fent ús de la temporada estiu-primavera (contemplem els mesos de maig, juny, juliol i setembre) donades les bones condicions metereològiques que faciliten la posada en marxa així com l'ús de l'espai obert per part d'usuaris del casal així com veïns.



Com?pràctica
en tant que pràctica, resta vinculada a la formació realitzada prèviament...
part del que se ingressi per les vendes, s'adreçarien a sufragar la remuneració de la persona.
Empleabilitat / ocupació temporal / orientació




promoció, orientació i inserció laboral per a persones en situació de risc d'esclusió social, oferint la vessant pràctica del treball en barra, adquirintcompetències que augmentin llur grau d'ocupabilitat / empleabilitat, alhora, en tant que pràctiques remunerades, suposa un remuneració regular durant la temporalitat del projecte. Remuneració vinculada a allò servit.
Es planteja com un apèndix pràctic de la formació que alhora pot estar remunerat, en funció d'allò servit i cobrat... 1. Alhora, es poden plantejar com a pràctiques no remunerades -donatel desconeixement dels ingressos generats per allò servit- però que ofereixen la possibilitat de cedir part dels guanys (80%-90%) d'allò servit a la persona de barra. Delta Viu

material
expremedor(2), licuadora (2) >>>> estaria molt bé que ambdues funcionessin amb força pedal. (http://www.mayapedal.org/ – biciclot/col·lega Cristian manyà)------------inrtegraria el pla ambiental de gestiódel servei. En cas de posar en ús aquestes bicimàquines,l'usuari/client podria pedalar ell mateix per a licuar-se >>>> consum participatiu. Però com pagues el servei? Cobrir la despessa del producte comprat (com la presona en pràctiques té alguna remuneració?)
emmagatzematge productes a nevera.

El parament del servei de bar (plats, gots, coberts, etc.) serà a càrrec de l'adjudicatari.S'evitarà l'ús de parament d'un sol ús. Quan les circumstàncies requereixin la utilització de parament d'un sol ús, aquest haurà de ser de material compostable o biodegradabl

tarima de fusta, per a tallar i preparar la fruita i/o verdura per a sucs.< importància de la neteja>

Descripció expressa i detallada dels mitjans materials necessaris (equips, eines, mobiliari etc.) (acompanyant una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Licenciado
  • Licenciado
  • Licenciada
  • Licenciado
  • Licenciada
  • Licenciada
  • Licenciado
  • Licenciado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS