Lite

Páginas: 2 (319 palabras) Publicado: 18 de octubre de 2012
1.ESTIRAMENTS



[pic]




[pic]



[pic]





[pic]



[pic]



[pic]



Jocs

CONILLS I CAÇADORS: Es fan dos grups, els conills i els caçadors. Elsconills es col·locaran a la zona blava i es poden protegir amb l’ajuda del plínton. Els caçadors es reparteixen entre les dues zones grogues. En cap cas cap dels dos equips potentrar en la zona contrària. El joc consisteix en una variant del conegut "mata-conills" on cal eliminar els conills amb una pilota. Els caçadors aniran tirant la pilota fins a "matar"tots els conills. Els conills no han de matar els caçadors, només s’amagaran i intentaran estar el màxim temps possible vius. En el moment que un conill agafi la pilota al vol (escapçar)salva a un company (per ordre de morts). Es cronòmetre i es canvien els papers per veure quin grup de caçadors és més ràpid.

MOROS I CRISTIANS: Desenvolupament del joc: Es fan dosequips i cada equip es col·loca en una línia lateral amb una mà estesa, un jugador d’un equip ha d’anar a l’equip contrari i tocar a un a la mà, el qualha d’intentar agafar, si ho agafa l’altre és eliminat i si no l’agafa s’elimina el perseguidor fins que només quedi un en cada equip.

2.Part principal

Rebot ofensiu: són aquells que recupera un equip quan ataca,sense canviar la possessió de la pilota

Rebot: és l’acte d’aconseguir la possessió de la pilota després d’un llançament de camp o d’un tir lliure fallat. Són un dels objectiusfonamentals dels pivots o homes alts d’un equip, tot i que qualsevol jugador de pista pot intentar aconseguir-lo

Exercici: l’exercici consisteix en fer dos grups, que dividirem en mitjaclasse i l’altre mitja, i uns tiraran un tir lliure i els altres esperaran a que tirin per agafar la pilota amb un rebot i qui l’agafi anirà a la cua a llençar la pilota.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lite
  • Liter
  • Lite
  • Lite
  • Lite
  • lite
  • lite
  • Lita

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS