Literatura española

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (270 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 10 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
1. En Frank va emigrar als Estats Units perquè a mitjà termini tenia moltes més possibilitats de prosperar degut a que tenia experiència en laconstrucció i creia que podria trobar feina relacionada als Estats Units i d´ aquesta manera poder aconseguir diners per poder portar la seva família i tenir unamillor vida.
2. La situació social i econòmica del sud d´ Itàlia en aquell temps es podia diferenciar entre una classe social molt rica i una de moltpobre on no hi havia una classe social mitjana. Hi regnava la gent rica i el rei, on no es podia ajudar als pobres perquè podien arribar anar a la presó.3. Una quarantena és el procés que consisteix en aïllar a persones durant un període de temps determinat per evitar el risc de contagi d´ algunamalaltia. Per altre banda el terme quarantena i els fets que van passar a l´ illa d ´Ellis estan relacionats perquè a l´ illa era un lloc on s´ internavenpersones immigrants per controlar les possibles malalties que poguessin tenir.

4. Els factors que han integrat en Frank als Estats Units són l´obtenció del certificat d´ adhesió, l´ aprenentatge de l´ idioma i l´ adaptació en qualsevol àmbit de treball, per altra banda, però, hi han factors queencara el tenen lligat a Itàlia com l’enyorança de la família i del menjar.
5. En el text no indica que en Frank estigui treballant, sinó que s´ hi exposaque possiblement pot aconseguir una feina netejant clavegueres. Si analitzem aquesta feina podríem dir que està dins un estatus social molt poc afavorit.
tracking img