Lo guerra civil

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (336 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 28 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
a2) Un món distant i veí: L'Alida es presenta en un edifici de negoci per buscar treball. Al principi l'anunci li resulta estrany, però encara li resulta més estrany l'edifici en elqual esta situat el negoci. L'acull Pietro Rambla, que és qui a posat l'anunci, li demana que li tradueixi textos a l'italià. Al cap de tres mesos l'Alida, intrigada, comença ainvestigar on van destinats tots aquests articles i descobreix que Pietro és d'un món paral·lel al seu. Després de que Pietro li expliquès tot, li borràla memòria i al cap de vint-i-tres anysli tornà endarrere i va recordar algunes coses. El seu fill era Pietro Rambla.

3) Servei oficial: Tracta d'una dona molt vella que espia als veins del davant. Li explica tot el queveu al Buró, però aquest fa com sinò l'escoltés. La dona afirma que en aquella casa les persones que entren ja no en surten, excepte l'amo i les dues mecanògrafes.

La dona, la tiad'en Burt, li va dona un atac cardíac i va morir. El noi va observar la casa durant uns dies i va veure que la seva tia tenia raó, llavors un dia va decidir entrar a l'edifici i es vapresentar com a personal, buscan feina. I cinc dies después el senyor Jofrei el va anar a visitar a casa seva, li explica que en aquella agència les persones que hi entren s'en van capa un altre indret, a altres èpoques que els afavoreixin més, en Burt li va dir que en quinze dies s'incorporaria al treball, però ell lo que volia ara era que aquells individuus no eltrobessin, volia desapareixer d'alguna manera o altra. Ell es confià d'un homa que li digué que l'ajudaria i en l'últim moment, s'adonà de que era una trampa.

• Tema de l'obra:Són contes de ciència-ficció, es poden relacionar facilment, en tots hi ha èssers d'altres planetes i una persona que es molt tafanera (protagonista) que ho acava descobrint tot.
tracking img