LOLITA

Páginas: 2 (391 palabras) Publicado: 25 de abril de 2013
Resumen del llibre de lectura

Títol: Només la mar ens parlará d’amor
Autor: Joan Pla
Nº de pagines: 197
Editorial: Bromera
Aquest llibre ens conta l’historia de dos joves que s’enamoren de talmanera que el seu amor passa per damunt de totes les barreres.
La xicona es diu Laura, es la filla d’un empresari adinerat i, el xic es Sergi fill de Maria i Sergi, els personatges principals de lanovel·la Mor una vida es trenca un amor, del mateix autor.
Laura i Sergi son dos joves del poble que es coneixen des de que anaven a l’escola junts, eren amics, en contra de quasi tots els pares delpoble, perquè era pobre i fill d’una mare soltera ( encara que en realitat no era soltera, ja que, el pare de Sergi va morir quan es va barallar amb son pare, el senyor Vicent) i a més no estavabatejat. La mare de Laura quan es va adornar que la seua filla era molt amiga del xicot la va internar a un col·legi privat on anaven les filles de les famílies riques amb les que havien fet amistats quees compraren el xalet a la platja. Tot anava be, Laura havia oblidat a Sergi, però un any, anà al poble perquè l’avia materna havia faltat. Anant cap a casa es trobaren i parlaren, uns mesos mes tard,prop de cap any, Laura va anar al poble a passar els Nadals i va trobar-se’l una altra vegada i la va convidar a que passara amb ell i els seus amics aquella nit, Laura acceptà.
En aquest moment esquant reialment comença l’historia d’amor. Els amics estaven estranyats de que Laura estiguera allà amb ells, i quan anaven un poc bufats van dir tot el que pensaven, la xicona va anar-se’n correns iSergi darrere seu per a consolar-la. En un banc el dos assentats la nit de cap d’any es varen besar. En acabar les vacances Sergi va tornar a l’escola i Laura al internat, però li va prometre queaniria tots els diumenges a vore-la, fins que una companya d’habitació li ho va contar als seus pares, tots s’assabentaren i van impedir-li vore’l i anaven tots els diumenges els pares a vore-la....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lolita
  • lolita
  • Lolita
  • lolita
  • La lolita
  • Lolita
  • lolita
  • LOLITA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS