lolo

Páginas: 9 (2096 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2013


La organització funcional interna de la empresa.

1.1. Organigrama de la empresa.




Jordi Vallés Director general encarregat de la gestió i organització dels membres de la empresa.
Pol LloverasEncarregat de el departament de finances i de les comptes corrents de la empresa perdudes y beneficis.
Albert Delamo Director de Recursos Humans de les reunions del personal idirectius i de sous i salaris.
Xavi Juvinya Director de Màrqueting


El organigrama de la empresa esta distribuït jeràrquicament per càrrecs de la empresa però de manera igual entre el socis de la empresa es a dir direcció no te més poder que els directius si no que treballen de manera igual però tenim que escollir un membre que controli de manera igual als directius i els empleats en el organigramaels membres que menys poders disposen a la empresa seria el informàtic però la seva opinió es valida com qualsevol membre de la empresa es la nostre filosofia per millorar dia a dia.










1.2.
1.3.
1.4. Informe sobre la organització del personal de la empresa.

La organització de la nostre empresa estarà distribuïda per el que estableix els contractes del quatre directiuscom del nostre únic empleat contractat es el dissenyador de pagines webs i de manteniment de la pagina web, es a dir el informàtic, si el projecte empresarial s’ampliés , després de una reunió dels directius aprovaríem una ampliació del seu contracte i de les seves rentes , la organització dels quatre directius esta repartit per departaments de la següent forma:

Director generalJordi VallésDirecció


Pol LloverasDirector de finances
Albert Delamo Director de RRHH Directius
Xavi JuvinyaDirector de Màrqueting

Jesús AguilarInformàtic Empleats

Cada trimestre es reuniran tots els directius i s’analitzarà el funcionament de la actualitat de la empresa i les noves actualitzacions que es realitza a la empresa per exemple les actualitzacions de la pagina web, lesvariacions del disseny i altres variacions que es votaran en les reunions del directius.

La comunicació amb els usuaris externs de la pagina web per possibles queixes:

La empresa es comunicarà amb els usuaris de la pagina web mitjançant vies de correu electrònic o els usuaris podran reclamar en la pagina web hi ha que tindrà un apartat per comunicar-se amb nosaltres directament.

Tambétindrem un horari telefònic disponible de 09:0 0 a 13:00 i de 16:00 a 18:00 aquest horari serà disponible de dilluns a divendres.

Les trucades de més importància o de possibles proveïdors de publicitat de la nostre pagina web seran traspassares al directiu de la pagina web que s’encegarà personalment de atendrà les trucades hi ha que la única font de beneficis de la nostre empresa serà lapublicitat de altres empreses.










2.-Definició dels llocs de treball
2.1 Llocs de treball
Tal i com hem destacat abans serem els socis de l'empresa qui ens encarregarem principalment de las gestions, ja que som una empresa petita encara que tindrem contractat a un informàtic. Las tasques de treballs estaran repartides de la següent manera:
Jordi Vaies: Director General,s’encarregarà coordinar i guiar l'empresa a mes d’encarregar-se de las relacions amb els encarregats de màrqueting de las diferents companyies telefòniques i amb diferents empreses que vulguin exposar la seva publicitat a la nostre web.
Pol Lloveras: Director de finances, S'encarregarà de la comptabilitat i la gestió de l'empresa, a més, de la tasca que pugui anar sorgint.
Xavier Juvinya: Director deMàrqueting, S'encarregarà de tota la publicitat per tal d'atendre l’atenció dels clients i obtindré mes visites, a més, de la tasca que pugui anar sorgint.
Albert Del Amo: Director de RRHH , S’encarregarà de l'atenció als clients i si es el cas de la contractació d'un nou empleat si hagués aquesta necessitat més, de la tasca que pugui anar sorgint.
Informàtic: s'encarregarà del manteniment de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lol lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol lolo lola lolelo
  • LOL ES LOL OK LOL
  • LOL LOL Y MAS LOL
  • lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol de lol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS