Maniop

Páginas: 2 (262 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2011
Tietoja Bonjourista
Bonjour Windowsille -paketti tarjoaa Bonjourin zero-configuration networking -palveluja Windows-ohjelmien, kuten iTunesin, Safarin ja AirPort-työkalun, käyttöön.

Bonjourmahdollistaa tietokoneiden, laitteiden ja palveluiden löytää toisensa automaattisesti standardeja IP-protokollia käyttäen ilman, että käyttäjän tarvitsee käsin syöttää IP-osoitteita tai määritelläDNS-palvelimia. Se on erityisen hyödyllinen yhdistettäessä laitteisiin kuten AirPort-tukiasema, Apple TV ja iPhone.

Järjestelmävaatimukset
Bonjour Windowsille tukee Windows XP Service Pack 2:ta taiuudempaa, mutta on erityisen suositeltavaa käyttää jotakin seuraavista:
* Windows XP Service Pack 3
* Windows Vista Service Pack 2
* Windows 7
Varmista Windows Updaten avulla, että tietokoneeseen onasennettu uusin Service Pack.

Palomuurin vaatimukset

Bonjour-verkkoprotokolla lähettää ja vastaanottaa paketteja UDP-portissa 5353. Jos käytössäsi on palomuuri, varmista, että UDP-portti 5353 onavoinna Bonjouria varten. Jotkin palomuurit estävät Bonjour-paketit vain osittain, joten jos Bonjour toimii katkonaisesti, tarkista palomuurin asetukset ja varmista, että Bonjour on poikkeuksienjoukossa ja sen sallitaan vastaanottaa saapuvia paketteja.
Bonjour-asentaja määrittelee Windows-palomuurin oikein asennuksen aikana tuetuissa järjestelmissä.
Tunnetut ongelmat
Muutamat VPN (VirtualPrivate Network) -ohjelmat häiritsevät Bonjourin toimintaa. Jos et enää löydä verkkopalveluja, yritä kirjautua ulos VPN:stä.
Lisätietoja
Muiden valmistajien ohjelmat, jotka haluavat tarjota ilmanmäärittelyä toimivia verkko-ominaisuuksia eri ohjelmille, asentavat usein Bonjourin.
Ohjelmistonkehittäjät voivat ladata Bonjour SDK:n, jonka avulla he voivat lisätä Bonjour-tekniikan omiin ohjelmiinsa. Joshaluat lisätietoja Bonjouria käyttävien ohjelmien kehittämisestä ja haluat ladata SDK:n, vieraile osoitteessa .
Palautteen antaminen
Jos haluat antaa tuotteeseen liittyvää palautetta, vieraile...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS