marihuana, efectes nocius

Páginas: 3 (572 palabras) Publicado: 18 de abril de 2014
EFECTES NOCIUS:
Els efectes immediats al fumar marihuana inclouen taquicàrdies, desorientació, falta de coordinació física, normalment seguits per depressió o somnolència. Alguns consumidorspateixen atacs de pànic o ansietat.
Estudis científics, afirmen que l’ingredient actiu de la marihuana, THC, segueix en el cos durant setmanes o inclús més temps.
El fum de la marihuana conté del 50% al70% més substàncies que causen càncer que el fum del tabac. Un estudi de investigació molt important va informar que un “porro” de marihuana pot causar el mateix dany als pulmons que cinc cigarretsfumats un darrere l’altre. Els fumadors de “porros” de tota la vida sovint pateixen de bronquitis, una inflamació respiratòria.
La droga pot afectar no tan sols a la salut física. Estudis enAustràlia durant 2008, han associat l’ús freqüent i prolongat de la marihuana amb anormalitats del cervell, això indica que hi ha canvis en el cervell.
La marihuana canvia la estructura de les cèl·lules delesperma, deformant-les. A mes, petites quantitats de marihuana poden causar esterilitat temporal a l’home. L’ús de la marihuana pot alterar el cicle de la menstruació de la dona.
Els estudisdemostren que les funcions mentals de les persones que han fumat gran quantitat de marihuana tendeixen a disminuir. El THC de la marihuana afecta a les cèl·lules nervioses del cervell i a la seva vegadaafecta a la memòria.
La marihuana es una de les poques drogues que causen la divisió de la cèl·lula, la qual cosa condueix a greus defectes hereditaris. Una dona embarassada que fuma regularmentmarihuana por donar a llum prematurament un bebè de menor mida i amb menys pes del normal. En els passat 10 anys, molts fills de addictes a la marihuana han nascut amb una iniciativa reduïda i capacitatsdisminuïdes pel que fa a la concentració. Els estudia també suggereixen que el consum prenatal de la droga pot resultar en defectes de naixement, anormalitats mentals i un major risc de leucèmia en els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Efectos De La Marihuana
  • Efecto de la marihuana
  • Los Efectos De La Marihuana
  • Efectos de la marihuana
  • La marihuana y sus efectos
  • Efectos Marihuana
  • La Marihuana Efecto y +info
  • Efectos Fìsicos De La Marihuana

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS