Marqueting aeronautico

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (287 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 30 de noviembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Anàlisis màrqueting“festa del cel”


L'ajuntament de Barcelona va promoure una activitat ludica anomenada “la festa del cel”, celebrada els dies 2 i 3d'octubre. La iniciativa tenia com a finalitat la exhibició de diferents aeronaus i patrulles internacionals i estatals en l'espai aeri català per donar a mostrar les excel·lents instalacions queposeeix la ciutat i així promoure l'aeroport de barcelona com a hub internacional. Així mateix aquestes formacions aeries aprofitaven la festivitat per donar-se a coneixer.
Aquest eventl'utilitzen companyes comercials com lufthansa, vueling o spanair per donar a coneixer els sesu productes, serveis i mostrar la seva importancia i el gran volum de pasatgers que representen enl'aeroport de barcelona.
També trobem la part mes dedicada a l'exhibicio on podriem classificar tres parts; primer, per part de formacions estatals de diferents paissios per mostrar la graneficacia i coordinació entre el grup que pot donar a entendre la qualitat del exercit d'aquell pais. Segon per part de pilots acrobatics per fer-se veure i promocionr-se, per últim per part delparc aeronàutic de catalunya fent una mica de repás d'historia aeronautica i fent volar una seleció de les mes representatives del passat.
Per fer públic aquest esdeveniment l'ajuntament debcn va fer tota una campanya promocional fent comunicats en premsa, televisions, radio, cartells publicitaris aixi com en espais dedicats al sector com per expemple a arodroms i revistesespecialitzades, xarxes socials i una pagina web dedicada exclusivament a la festa.
En un esdeveniment de auqesta magnitud no podien fatar la presencia de personatges emblematics d'aquestsector aixi com presencia institucional.
Aquesta festa era una bona oportunitat de marqueting per empreses barcelonines que esponsoritzaven l'event per donar-se a coneixer internacionalment.