Megacities reseña

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 29 de febrero de 2012
Megacities
Michael Glawogger
(1980)

Aquest documental narra la vida quotidiana de diferents personatges situats a quatre importants ciutats: Mèxic, Nova York, Bombai i Moscou.
A la ciutat deMèxic hi trobem una prostituta,amb dos fills que vol cambiar de vida, que té somnis i il·lusions i vol comprar un terreny amb una casa per a ella i la seva família. També hi trobem un home que es dedicaa recollir les deixalles del barri amb un carro que té, on ell hi és de peu i on hi aboca tota la porqueria que després s’emporta al abocador.
Hi trobem altres personatges com un drogadicte que robaals innocents que piquen al seu parany, el qual es fer-se passar com a proxeneta i aconseguir cites amb prostitutes, per poder aconseguir diners per tornar a punxar-se, o un grup de xavals que viuenal clavegueram de Moscou i sobreviuen a base del que roben.
El fet és que “Megacities” retrata aquestes quatre ciutats des de els barris marginals, des dels suburbis per a donar una altre òptica alque representen aquestes ciutats vistes des de fora i no des del seu nucli. Glawogger, tot hi crear un film que està entre el documental i la ficció, mostra la part més àcida i de les ciutats de la queningú vol sentir-ne a parlar ni adonar-se’n.
La majoria dels personatges que veiem en aquest documental, com he dit, viuen d’il·lusions i somnis que en els 20 minuts de protagonisme que tenen en elfilm ja és dona per suposat que no aconseguiran arribar a cap meta proposada.Aquets personatges són purs extres, per arribar a la meta de Glawogger per mostrar la societat submergida i oculta. Aquestspersonatges representen totes aquelles persones apartades i ignorades per tothom. I hi ha escenes de la pel·lícula com “l’striptease” de la senyora mexicana, que junt amb la música, la llum il’ambient que crea Glawogger , creen un efecte repulsiu i commocionant en l’espectador que et deixa la pell de gallina.
Un detall a comentar és l’absència de fil conductor, o narratiu del documental, i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Megacities
  • Reflexión acadñemica sobre Megacities
  • RETAIL DISTRIBUTION IN MEGACITIES
  • Reseña
  • Reseña
  • La Reseña
  • Reseña
  • Reseña

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS