Mentes Brillantes En Busca De La Felicidad

Páginas: 4 (904 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2012
MENTES BRILLANTES EN BUSCA DE LA FELICIDAD:
1. Resum del documental: especialment indica el que t’ha sobtat més i el que t’ha fet reflexionar més.
En aquest documental és tracta un tema central:la cerca de la felicitat, tal i com indica el títol. Enfoca aquesta qüestió des de diferents punts de vista, anant des d’un aspecte més religiós a d’altres més ritualistes. En el documental es donendiferents opinions de professionals o persones diferents, que possiblement només estiguin explicant la seva pròpia experiència de com van trobar aquesta felicitat o com pretenen trobar-la.
El quem’ha sobtat i m’ha fet reflexionar més és el fet que hi hagi tantes opinions sobre un mateix tema, ja que normalment les persones tenim tendència a tancar-nos en la nostra pròpia opinió, sense saber nitan sols pensar que hi ha altres opcions i que no sempre la nostra és la millor. Tot i que en aquest tema que tracta el documental no crec que hi hagi cap opinió incorrecta, ja que cadascú pot arribar ala felicitat de la manera que li convingui.

2. Quina conclusió personal n’has extret tu del camí que cal recórrer per tal de trobar la felicitat?
La conclusió personal que en trec és querealment no som capaços d’arribar a la felicitat interior y personal si no podem acceptar les diferents opinions de l’altra gent, ja que ens tanquem dintre de un propi món que no ens deixa veure més enllài per tant no estarem en perfecta harmonia.

3. Explica quins creus que son els falsos camins que mai ens portaran a la felicitat?
Els falsos camins que mai ens portaran a la felicitat sónaquells que perjudiquen a altres persones per tal de que nosaltres aconseguim el que vulguem, ja que moltes vegades les persones es mouen per interessos, ofenent als altres sense importar-li, però realmentdesprés queda el sentiment interior de culpa, que per molt que algú pensi que no el té, és una cosa impredictible, però que tot i que no es vegi o es senti està allí i d’alguna manera t’impedirà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Una mente brillante
  • una mente brillante
  • una mente brillante
  • Una Mente Brillante
  • una mente brillante
  • Una mente brillante
  • Mente brillante
  • MENTE BRILLANTE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS