metodes de tortura de l'inquisició

Páginas: 7 (1667 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2014
METODES DE TORTURA DE L’INQUISICIO

1. LA SERRA
Observant el dibuix, aquest instrument de tortura no necessita moltes explicacions. Els seus màrtirs són abundants. A causa de la posició invertida del reu, s'assegura suficient oxigenació al cervell i s'impedeix la pèrdua general de sang, de manera que la víctima no perd el coneixement fins que la serra arriba al melic, i fins i tot el pit,segons relats del segle XIX .


2. LA PERA ORAL, ANAL, VAGINAL
Eren forçats a la boca, recte o vagina de la víctima i allà expandits a força pel cargol a la seva màxima obertura. L'interior de la cavitat en qüestió era irremeiablement mutilada, i gairebé sempre fatalment. Les puntes al final dels segments servien per tallar millor la gola, els intestins i el cèrvix. L'ús de la pera originalmentva ser ideat per a aquelles dones que havien estat trobades culpables de la unió sexual amb el diable o els seus familiars.


3. LA RODA PER DESPEDAZAR
La roda per esbocinar. Era l'instrument d'execució més comú a l'Europa germànica, després de la forca, des de la baixa edat mitjana fins a principis del segle XVIII. A l'Europa llatina el trossejament es duia a terme amb barres de ferromassisses i maces ferrades en lloc de rodes. La víctima, nua, era estirada cap per amunt a terra o al patíbul, amb els membres estesos al màxim i lligats a estaques o anelles de ferro. Sota les nines, colzes, genolls i malucs es col · locaven trossos de fusta. El botxí, assestant violents cops amb la roda de vora ferrat, picava os després os i articulació després articulació procurant no assestar copsfatals. La víctima es transformava, segons ens explica un cronista alemany anònim del segle XVII, "en una mena de gran titella aullante retorçant, com un pop gegant de quatre tentacles, entre rierols de sang, carn crua, viscosa i amorfa barrejada amb estelles d'ossos trencats ". després es desfermava i introduïa entre els radis de la gran roda horitzontal a l'extrem d'un pal que després s'alçava.els corbs i altres animals arrencaven tires de carn i buidaven els ulls de la víctima fins que a aquesta li arribava la mort .



4. LA CUNA DE JUDAS
En aquest procediment la víctima és hissada de la manera que es pot veure en la il · lustració adjunta i descendida sobre la punta de la piràmide, de manera que el seu pes reposa sobre el punt situat a l'anus, a la vagina, sota l'escrot o sota elcòccix. El botxí, segons les indicacions dels interrogats, pot variar la pressió des res fins tot el pes del cos. Es pot sacsejar la víctima o fer-la caure repetides vegades sobre la punta.
5. LA DONCELLA DE FERRO DE NUREMBERG
És un envàs, caixa tancada, similar a un taüt que estava parat íntegrament i tancat fermament. En un dels seus costats una porta i sobre ella es van afegir uns pinxos. Escol · locaven a les víctimes parades allí dins, quan la porta amb les seves punxes es tancava, aquests últims es dirigien als cossos de les víctimes. Les urpes no van ser dissenyades per matar, francament, però no obstant això la víctima podia gaudir del seu nova llar diversos dies abans de morir.

6.EL POTRO
La víctima és lligada a l'instrument i estirada ràpidament o gradualment per períodesde dies. Es van reportar casos de cossos estirats fins a dotze polzades com a resultat de la sistemàtica dislocació de cada cuyuntura del cos, forts sorolls d'ossos dislocats, crits de agonia i fútils comandes de misericòrdia retrunyien pel taller de l'inquisidor. Amb el presoner lligat a aquest horrible aparell, l'inquisidor també usava un varietat de tortures més subtils.

7. EL BOU DE FALARISS'atribueix la crema d'éssers humans dins de l'efígie d'un toro a Falaris, tirà de Agrakas (l'actual Agriento, a Sicília), que va morir en l'any 554 aC
Els xiscles i els crits de les víctimes sortien per la boca del toro, fent semblar que la figura Muxía.


8. LA CADIRA DE INTERROGATORI
Es tractava d'un estri bàsic de l'inquisidor L'efecte de les broquetes sobre la víctima, sempre nua, és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Metodos de tortura
  • metodos de torturas
  • Metodos de tortura
  • Metodos De Tortura En La Santa Inquisicion
  • Métodos de tortura medieval
  • La santa inquisicion: metodos de tortura
  • Metodos De Tortura Edad Media
  • metodos de tortura de la santa inquisicion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS