metodo grönholm

Páginas: 3 (537 palabras) Publicado: 22 de julio de 2014
MÈTODE GRÖNHOLM
1.Descripció dels personatges.
-Mercè: És l’única noia del relat, és descarada quan ha de ser-ho i sap controlar els seus sentiments. També és convincent.
-Ferran: És egoista inomés pensa en ell. Es creu superior i se’n riu dels demés, fa el que calgui per guanyar el lloc en l’empresa. Sembla fort psicològicament tot i que només ho aparenta.
-Enric: És reservat perquègairebé no explica res de la seva vida privada, només en la prova que li fan fer, realment és desgraciat.
-Carles: No és el que aparenta ser, va una mica de xulo però realment no li agrada que es fiquin ambell, sobretot quan diu que es canviarà de sexe.
2.Quines proves han de superar. En que consisteix cada prova?
-1era: La primera prova consisteix en descobrir quina de les quatre persones és membrede l’empresa.
-2na: A l’Enric li donen una carta on li parlen d’una experiència del passat. Ha d’explicar-la als demés i ells hauran de dir si pot continuar dins dels seleccionats sabent allò o no.Finalment decideixen que si es pot quedar.
-3era: Els hi donen quatre barrets: un de torero, un altre de bisbe, un de pallasso i per últim un de copa alta. Han d’imaginar-se que volen en un avió, ique només un es pot salvar. Han de raonar-ho entre tots i decidir quin és el més adequat per salvar-se. Finalment es salva el bisbe.
-4rta: Fan el mateix que a la segona, però aquest cop el Carles had’explicar els seus plans de futur, es vol canviar de sexe. Al final l’acaben fent fora.
-5ena: Només queden la Mercè i en Ferran, ja que l’Enric ha admès que formava part del projecte de l’empresa.Aquesta és l’ultima prova, els hi donen una targeta a cadascun on hi diu el que han d’aconseguir l’un de l’altre sense que aquest s’anadoni. Si s’anadones l’oponent guanyaria. Finalment guanya elFerran.
3.Quin és el tema de l’obra?
Són quatre persones diferents, que competeixen per un mateix i únic lloc de treball. Es pensen que serà una entrevista del més normal, però més tard descobreixen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El metodo gronholm
  • metodo de gronholm
  • Metodo gronholm
  • EL MÉTODO GRÖNHOLM
  • El método gronholm
  • El Metodo Gronholm
  • Método gronholm
  • metodo gronholm

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS