Mezclas De La Aromaterapia

Páginas: 5 (1004 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2011
BARREGES DE L’AROMATERAPIA

Aquestes barreges les utilitzen per poder tractar: malalties, farides, l’estrés,i altres mals que a continuació ho parlarem. Però tambe fan les barreges de diferents olis, amb l’oli base, per poder nutrir la pell a tractar.
BARREGES PER A LA PELL(cara,diferents part del cos);
Podem fer servir l’aromaterapia per tractar malaties com l’acne, per poder ferdesapareixer taques, curar les inflamacions, netejar les infeccionsi minimitzar les cicatrius i tonificar la pell, ja que els olis utilitzats ajudarien a reconstituir la capa superior de la pell eliminant les cel·lules mortes i estimulant el creixement de les noves.
Barreges que es poden fer.(el numero que hi ha al davant dels olis indica la quantitat de gotes)

PROBLEMES OLIS COM UTILITZARLO
Acne:grans vermells amb pus i cap grogenc 4 abre de té3 sándalo3 lavanda Aquets olis es barregen amb lociò base i s’aplica dos vegades al día.
Hematomes: farida baix la pell, presenta dolor, infladura i blau. 2 menta3 camomila ramana S’aplica amb una compresa freda a la zona durant uns 20 minuts
Pell esquerdada: com pot ser als talòns 4 frankincense6 lavanda Es barregen els olis amb 20 ml. d’oli dolçd’atmetlles i s’aplica dos vegades al día.
Herpes labial: butfolles i costra. 2 abre de té Es posa 2 gotes de l’oli a un drap de cotó i s’aplica 2 vegades diaries.
Picadura de mosquits 4 pachuli6 lavandao3 herba llimomera7 cedro del Atlas Es barreja amb 20ml. d’oli d’atmetlles dolces i s’aplica sobrs la `pell neta a les nits.
Cremadures solars 4 camomila romana6 lavanda Aquets olis es barregen amb20ml. de lociò base i s’aplica quan sigui necessari.

BARREGES PELS MUSCULS I LA CIRCULACIÓ
Els olis ajuden a curar els prblemes relacionats amb la circulació i el sistema muscular i ossi. Es sol ajudar amb un massatge o un bany, ja que aquests metodes facileten la penetració dels olis a la pell.
Barreges que es poden fer.(el numero que hi ha al davant dels olis indica la quantitat de gotes)PROBLEMES OLIS COM UTILITZARLO
Molesties i dolors: per exemple despres de fer esport. 3 jengibre4 lavanda S’utilitzen a un bany a la nit. Et relaxa.
Rampades: per la tensió produida per un exes de moviment 4 lavanda S’aplica amb una compresa freda dos vegades al día.
Dolor d’esquena 4 romero4 jengibre2 vetiver Es barregen els olis amb 20ml. d’oli d’atmetlla dolça i s’aplica amb un massatgedos vegades diaries.
Muscul poc fortificat: darrere una fractura 4 romero4 jengibre 2 lavanda Els olis es barregen amb 20ml. d’oli d’atmetlla dolça i s’utilitza una cullareta de la barreja amb un masaje dos vegades diaries.
Mala circulació 3 jengibre 3 pebre negre S’utilitzen els olis al bany i es te que fregar la pell per activar la circulació

BARREGES PEL SISTEMA RESPIRATORI
L’’aromaterapia es pot utilitzar per medi de la inhalació amb olis humectants que ajuden a expectorar la mucositat del pit i suavitzar la tos.
Es te que tenir en compte que el voho de l’aigua hervint pot cremar les vies respiratóries , osigui que es te que esperar dos minuts per que l’aigua es refredi una mica.
Barreges que es poden fer.(el numero que hi ha al davant dels olis indica la quantitat de gotes)PROBLEMES OLIS COM UTILTZARLO
Bronquitis: infeccio de bronquis tot seguin de febre 4 abre de té4 cendro de l’Atlas5 abre de té5 eucalipto Inhalar dos vegades diariesEls olis es barregen amb 20ml. d’oli de llavor de raim i la barreja es frega al pit amb mitja cullareta per el matí i la nit.
Tos mucosa 4 abre de té4 eucalipto2 menta Es barrja els olis amb 20 ml. d’oli d’atmetlla dolça. S’aplicamitja cullareta sobre el pit per els matins i les nits.
Infecció de gola: inflamació i dificultata per empassar 2 sandalo S’aplica pur per sobre la golai es frega suaument.Tambè es pot fer gargares amb una miqueta d’oli a un got d’aigua.

BARREGES PER LA DIGESTIÓ
Els olis ajuden a que funcioni bè el sistema digestiu ja que ara amb l’estrés i dietes irregulars la gent provoca alteracions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aromaterapia
  • Aromaterapia
  • Aromaterapia
  • Aromaterapia
  • Aromaterapia
  • Aromaterapia
  • aromaterapia
  • Aromaterapia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS