Mil Millones De Mejillones

Páginas: 10 (2312 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2013
[pic]


















Carlos Peña
Víctor González
28-2-13











INTRODUCCIÓN



El llibre és una al · legoria a la vida, parla d'un naufragi que esprodueix en una illa, a l'illa acaben reunits personatges polítics, esportistes, banquers. Els personatges d’aquesta obra intenta fer un banc, un banc central etc. També tenen un president. Son capaços de sobreviure amb menjant cocos i amb aigua

Representa com es pot formar una societat del no-res aprofitant les oportunitats i capacitats de cada personatge, a l'illa, com només hi ha musclos,utilitzen els musclos com "moneda".



































Capitulo 1

En el primer capítol comença quan criden per telèfon al nostre protagonista per dir-li si vol treballar durant dues setmanes de cambrer en un creuer de luxe. En el creuer aniran personalitats molt conegudes: Rajoy, Obama, Zapatero, Sarkozy etc.
Quatre dies després d'embarcar elvaixell escora amb brusquedat i bona part de la tripulació comença a caure per la cubiert. Per sort es salven 9 barques, el nostre protagonista s'ha salvat a la barca de les perosnalidades del nostre món i navegant arriben a una illa deserta.


Capitulo 2

En el segon capítol els dies passen estem en una illa enmig de l'Atlàntic menjant cocos i aigua que ens produeix diarrea. Florentino allauna cova en la que s'apareix Adam Smith un economista que diu que han d'organitzar-se per agafar els alimentos.Once dies després que a Florentino Pérez li aparegueix Adam a Chávez se li hi apareix Karl.Karl diu que han de deixar d'explotar als cambrers i mecànics i si volen fer tot el treball hauran de buscar alguna forma de pagar-los. Comencen a buscar una moneda de canvi per poder pagar alstreballadors i troben aquesta moneda que serà el musclo. Després es funden dos partits el de Berlusconi i el d'Obama. Fan unes eleccions i guanya el Partit de Berlusconi.


Capitulo 3

En aquest capítol tercer botí decideix muntar una entitat financera, aquesta mateixa tarda Botin funda el Banc Sant Mol · lusc. Com en la illa no ens fiem els uns dels altres aquesta serà la millor manera dedesar-los. Hi ha 6.000, però Botin al dia següent decideix començar a donar préstecs fins que chavez s'adona. Sumant tots els préstecs es alacanza la xifra de 38.000.Obama acusa Berlusconi d'utilitzar fons públics per a fins enganyosos


Capitulo 4

En aquest capítol quart apareix la figura de Greenspan que ens explica que el nostre sistema bancari ha quebradopor cosa que tmb va succeir en el cracdel 29, que és l'absència del banc central.Seguidamente Trichet i Greenspam proposen crear un banc central.La missió de banc central és ser el prestador dels bancs en última estada, i que, així en el futur torna a estendre el pànic a Botin no li faltessin musclos quan es formi cua davant seu banco.Trichet cada dia comença a pujar els tipus d'interès de forma molt rapida.Al final alguns acabenficant seus estalvis enterrats a la sorra. A mig matí De la Vega decideix bussejar i en aquest moment troba moltíssims musclos i informa D'aquest Fet i gràcies a això els cambrers i mecànics s'assabenten de la notícia i ràpid van a buscar tots aquests musclos ara a l'illa tothom era ric




Capitulo 5

D'un dia per l'altre han pujat els preus, quan ell va a comprar els cocos, han pujat depreus, el que està passant a l'illa és que hi ha un abús i un maneig dels mercats, es produeix una superinflación. Per conseqüència de la pujada de preus dels cocos, pugen de preu l'aigua.
Trichet, ell president del banc central europeu, proposa crear una nova moneda, que és un nou musclo, però perquè li donin el nou musclo ha de donar 100 dels antics musclos.

Capitulo 6

Observen un vaixell i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen de mil millones de mejillones
  • Mil millones de mejillones
  • Mil millones de mejillones
  • Resumen Mil Millones de Mejillones
  • Resumen Libro Mil millones de mejillones
  • Mil Millones De Mejillones
  • Mil millones de mejillones
  • Mil Millones De Mejillones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS