Mirall trencat, personatges

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (673 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 17 de enero de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Amadeu Riera:

És el notari casat amb la Constància i serà l'amant de la Teresa, relació que recordarà per sempre. Aquest té una relació molt estreta amb els Valldaura.

Armanda:

És elpersonatge mes destacat del servei (la cuinera) dels Valldaura que té un estret lligam amb la família i una relació amb l'Eladi, el qual li va regalar unes arracades. Ha passat d'estar sota les ordenes deTeresa a les de Sofia. Descobreix alguns secrets de la família.

Bàrbara:

És una violinista que coneix Salvador Valldaura a Viena. No suporta els miralls i li agrada molt el color violeta, per aixòen Salvador li regala unes violetes amb les que es suïcida tirant-se a un canal.

Eladi:

Botiguer casat amb la Sofia per interessos econòmics. Té una filla d'una altra relació amb Pilar Segura.Eulàlia:

Esposa de Rafael Berguedà i amiga de Teresa. El seu marit mor assassinat sortint de la fàbrica i ella s'ajunta amb el seu cunyat, en Quim.

Jaume:

Fill de la Sofia i l'Eladi.Ésl'únic que té accés als objectes personals de la Teresa. És el més sensible de tota la família però la seva raquítica constitució i la maldat dels seus germans van fer que morís ofegat a l'estany deljardí de la torre.

Jesús Masdéu:

Fill de la Teresa i del fanaler Miquel. Treballa de pintor i viu força malament. A la guerra entra com a milicià a la torre dels Valldaura i mor al front.

JoaquimBerguedà:

Amic d'en Salvador és qui li presenta la violinista vienesa.

Quan en Rafael mor assassinat, s'emporta l'Eulàlia a París i acaben junts.

Maria:

Filla de l'Eladi i la Pilar, ésadoptada per aquesta. Maria reencarna la bellesa de la seva mare Pilar. Quan sap que és germana del seu propi marit decideix suïcidar-se llançant-se damunt del llorer.

Marina Riera:

Germana delnotari Riera que té una filla a la que li posarà el mateix nom que ella.

Miquel Masdéu:

El noi fanaler de la Teresa (en la joventut). Tindran un fill, el Jesús Masdéu.

Nicolau Rovira:

El...
tracking img