Mirall trencat

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (363 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 23 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
1er matrimoni 2on matrimoniBàrbara

Nicolau Rovira Teresa Godoy Teresa Godoy Salvador Valldaura
|
| Jesús Masdeu María _ _ _Eladi F. Sofía|
Miquel Masdeu Pilar Segura
Ramon JaumeJoaquim Berguedà

Eulalia Rafael BerguedàDescripció dels personatges

Teresa Godoy : És casa amb Nicolau Rovira i amb Salvador Valldaura. Té 2 fills Jesús (amb Miquel Masdeu) i Sofia (amb Salvador Valldaura).

Nicolau Rovira : El primermarit de la Teresa. Posseeix una gran fortuna. Regala una joia a la Teresa i aquesta la revèn per ajudar el al seu fill ( Jesús).

Miquel Masdeu: El xicot fanaler de la Teresa, de joventut. Pare deJesús M.

Jesús Masdeu: Fill de la Teresa i de Miquel Masdeu. Treballa de pintor i viu força malament. A la guerra entra com a milicià a la torre dels Valldaura i mor al front.

Salvador Valldaura:Segon marit de la Teresa. Abandona la carrera diplomàtica per casar-se amb ella i viurà tota la vida recordant a Bàrbara ( la violinista de Viena).Té una filla amb Teresa i s’anomena Sofía.Bàrbara: És una violinista que coneix Salvador Valldaura a Viena. No suporta els miralls i li agrada molt el color violeta, per això en Salvador li regala unes violetes amb les quals es suïcida tirant-se a uncanal.

Sofia: Filla de Teresa Godoy i Salvador Valldaura. Es casa amb l'Eladi i aquest li revela que té una filla (la Maria). Quan comença la guerra marxa a París i es casa amb un industrial...
tracking img