moda

Páginas: 2 (344 palabras) Publicado: 19 de agosto de 2013
Guió

1. Moda
Concepte de moda
Historia de la moda
Métodes per impulsar una moda
Imitar a un ídol
Crear polémica
La moda com a acelerador del consum

2. Societat
La influencia socialInfluencia de la moda en l’adolescent
Tribus urbanes
Transtorns (alimenticis, compradors compulsius..)
Costums, tradicions..

3. Part pràctica

4. Conclusió i Opinió personalIntroducció a la influencia

L'adolescència es tipifica com una etapa del desenvolupament humà amb naturalesa pròpia, diferent de les altres; considerant-seun període de transició entre la infantesa i l'adultesa, se situen dins d'ella les persones entre els 13 i 19 anys d'edat. En aquesta etapa es van donant canvis fisiològics,hormonals i emocionals;produint en l’adolescent una preocupació extrema per la seva aparença física: volent lluir cossos esculturals,roba de moda, accessoris, tot allò que sigui nou, perquè els interessa adornar el seu cos perexercir un major atractiu sexual.

Dins d'aquesta etapa s'emmarca la cerca de la identitat, que forma part d'un procés saludable i vital influenciat per factors rebuts a través de la família,escola, amics, per mitjà de principis, valors, costums, tradicions, creences, que li ha anat transmetent una cultura. L'adolescent va assajant una i una altra manera de ser.

Avui dia, els joves estroben exposats davant un bombardeig mediàtic constant, el qual els preocupa un sistema d'aspiracions que va des de la cerca d'un estatus social alt, fins al com se suposa que s'han de veure.

En aquesttreball també pretenem identificar com la indústria de la moda afecta als joves,ja que aquests constitueixen una facció fàcilment manipulable per part de la indústria del consum, degut en gran part ala necessitat de la construcció d’identitat individual.

En general, en aquesta segona part parlarem sobre la influència de les modes en la societat actual, les diferents formes a través de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Moda
  • Moda
  • Moda
  • moda
  • Moda
  • moda
  • la moda
  • La moda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS