MOTIVACIONS PER FER EL TREBALL

Páginas: 2 (389 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2015
MOTIVACIONS PER LA RECERCA
Sempre m’ha apassionat el tennis, així que, gairebé involuntàriament, em vaig decantar pel tema que em van oferir sobre l’esport. En concret tot allò sobre la biomecànicai la fisiologia del tennis.
Personalment crec que sempre es pot saber més. Per tant, centrant-me en el meu cas, penso que el tennis és un esport molt interessant i sobretot, amb un camp molt ampli desubcategories. Així doncs, he decidit focalitzar el meu Treball de Recerca al tennis. Tot i així, no des d’un punt de vista global, sinó des d’un punt de vista específic, el qual m’ha fet centrar-meen temes molt interessants i desconeguts per a la majoria de persones, esportistes, practicants d’aquest esport.
És a dir, el que em mou per fer aquest treball sobre aquest tema, a banda de tindre unaestructura prèvia marcada per l’IOC i els temes principals a escollir, són aquestes ganes de saber-ne més i d’aprendre coses que probablement em beneficien de cara a un futur pròxim, o bé per tindreconeixements pràctics i útils.
La pregunta que he escollir per començar aquest treball ha estat la següent: “Com arribar a un cop amb les condicions mes favorables?”. D’aquesta manera doncs,englobaré totes aquelles qualitats, principalment biomecàniques i físiques, que un tennista necessita per poder sentir-se avantatjós respecte la resta de jugadors del circuit.
Com he dit anteriorment, esticprofundament lligada a aquest esport, d’una manera professional. Per aquest motiu, les principals fonts d’informació seran les experiències de persones especialistes en diversos camps físics ibiomecànics, òbviament, ampliaré aquests coneixement amb informacions extretes de la xarxa. D’altra banda, pel que fa a la organització, el més important és tindre ganes de treballar i d’aprendre, d’aquestamanera, aprofitaré tot aquell temps que cregui necessari per a fer un bon treball i poder extreure el màxim de coneixements. Per lo demés, crec que les majors sorpreses són aquelles les quals...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball per fer de Quadern d'Aram
  • Instruccions per a fer el treball de la pel·lícula
  • Treball per racons
  • Guia per a fer un comentari de llibre
  • Guia per fer un comentari de text
  • Cançó per fer camí
  • Com Fer Un Treball
  • Activitats per treballar els diferents paràmetres del so

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS