Motley Crue

Páginas: 13 (3171 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2011
--


Daniel Ivaylov Spasov
4rt C
10/6/2011

Índex
1. Introducció
2. Història del grup
3.1 Administració del grup
3.2 Formacions
3.3 Anàlisi dels membres clau
3. Anàlisi de l’estil
4.4 Diferència entre els estils
4.5 Anàlisi de les cançons principals
4. Discografia
5.6 Discos rellevants i més venuts
5.7 Extres
5.Grups relacionats
5.1 Influències
5.2 Grups influenciats
6. Conclusions










1. Introducció

Principalment hem escollit aquest tema perquè Mötley Crüe és un grup de vital importància al món de la música, sobretot a la dècada de 1980.
A més és un grup que ens agrada molt a tots dos: no només van arribar a tenir una gran fama per la seva música, sinó quetambé van assolir un cert grau de popularitat motivada per les seves excentricitats i forma de vida dins i fora de l’escenari.
L’objectiu principal és acabar de conèixer la trajectòria d’aquesta banda i intentar demostrar a la gent que potser no coneix aquest grup de nivell internacional, que és un gran grup i que en general a l’estil Glam Metal, són i van ser els millors, i el més important, elspioners.
Seguirem els següents passos:
1. Recerca d’informació a través d’internet.
2. Dades extretes del llibre autobiogràfic del grup, The Dirt.
3. Cançons extretes de la discografia completa que tinc a l’ordinador, incloent extres, discos inèdits i cançons que mai van veure la llum.
També cal afegir que portem escoltant aquest grup des de fa prop de 2 anys, i hem aprés molt del seuestil de vida a través de les cançons.
Les cançons que analitzarem al punt 3.2 són:
1981-82 Too Fast for Love- Live Wire
1983 Shout at the Devil- Looks That Kill
1985 Theatre of Pain- Smokin’ in the Boy’s Room
1987 Girls, Girls,Girls- Wild Side
1989 Dr.Feelgood- Same Ol’ Situation




2.Història del grup

Mötley Crüe va ser un grup format a Los Ángeles, CA (EUA), al 1980,els membres del qual provenien d’altres bandes de la ciutat condal, de les quals han sortit músics molt notables al llarg de la dècada vuitantera.
El baixista Nikki Sixx (Frank Carlton Serafino Feranna, Jr), va conèixer el bateria Tommy Lee, a un concert que va efectuar la seva anterior banda, Suite 19, i va quedar meravellat degut a la contundència i seguretat que Tommy transmetia al’escenari. Aquella mateixa nit, ja li va proposar de formar un grup, i ell va acceptar sense cap dubte.
En aquest punt ja tenien mig grup format, però el grup necessitava un guitarrista, semblant a ells, en una època en que la majoria de músics eren artistes d’una gran influència Pop, de seguida va buscar per diaris locals i van trobar el seu home a través d’una publicació a Los Angeles Times que deia:Guitarrista rude, agressiu i escandalós disponible.
Aquest anunci els va impactar i tenien clar que era el seu home. Després de fer-li una audició el van incorporar a la banda. L’home en qüestió era Mick Mars (Bob Alan Deal).
Només faltava una veu que pogués expressar tot el potencial del grup, havia de ser una veu aguda i potent. Entre tots van arribar a l’acord d’intentar contractar un cantantde la zona, que havien vist actuar amb Rock Candy, però Vince Neil va denegar una audició per a Mötley Crüe, però després de la dissolució de Rock Candy, Tommy Lee va contactar de nou amb ell, i Neil, va acceptar la proposta de fer una audició. El grup ja estava complet però encara no tenien nom, el posterior nom de Mötley Crüe va ser proposat pel guitarrista de la banda, Mick Mars, ja que aquestnom el tenia pensat des que va tocar amb la seva anterior banda, White Horse, també van haver-hi altres propostes per part de la resta dels components, com la idea de Nikki Sixx, que va ser Christmas(Nadal), ja que la seva percepció era que si el nom era conegut, el grup també ho seria.
2.1 Administració del grup
No van trigar massa a trobar el seu primer manager, Allan Coffman, que era...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • motley crue
  • Motley crue
  • Biografia de motley crue
  • Mötley Crüe
  • Motley Crue
  • crue
  • Crue
  • que es el crue

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS