Motor 2 temps

Páginas: 3 (585 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2011
-En que consisiteix un motor dos temps ?

El motor de dos temps o motor de dos cicles, es un motor de combusitio interna, es a dir obte energía mecánica directament de la energía química de uncombustible que crema dins d’una camera de combustió .
La principal percularietat dels motors dos temps resideix en que realitzan les cuatre etapes del cicle termodinamic en dos moviments linerals depisto, es a dir una volta de cigüeñal.

-Altres diferencies d’importancia dels motors dos temps:
-Els motors de dos cicles no dispossen de mecanismes de distribucio ja que la entrada i surtida degasus es produeixen a través duns orificis localitzats en els cilindres anoments lumbreras ,en lloc de realizarse a través de válvulas, com en els motors cuatre temps. Las lumbreras estarán oberts otancats en funcio de la posicio del pistó.
-Els motors de dos temps no disposen de circuit de engrassamenmt independent en l’interior del motor. La lubricació es realitza a través del combustible,previament mesclat amb oli.El combustible esta en contacte amb totes les poeces movils del motor, fet que asegura la perfecta lubricacio del motor.
- Amb la pujada del pistó es crear un vuit queaporta una nova cantitat de mezcla aire/combustible. Quan el pisto es mou la mezcla pasa de la zona del càrter cap al cilindra. Donades aquestes circumstancies existeix la necesitat de dispondré de uncàrter totalment independent del resta del motor. Teoricament el carter es un caixa metalica que allotja els diferents mecanismes operatius del motor.

-Cicle termic:
En els motors dos temps esrealitza un cicle complet en dos carreras de pistó, durant las dos carreras no es realitzen dos temps sino sis.
* Temps d’admissió:
El moviment ascendent del pisto provoca l’apertura de la lumbrera deadmisio i una depresiío en el colector de admisio que succiona la mescla de combustible que pasa directament al càrter.
El carter esta aillat del resta del motor i te la funcio de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • motor de 4 temps
  • Motor 4 temps
  • Els Motor De Dos Temps
  • ABP SISTEMA MOTOR 2
  • Motor 2 tiempos
  • Motores de 2 tiempos
  • Los Motores De 2 Tiempos (2T)
  • Motores Glow 2 tiempos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS