Motricidad

Páginas: 4 (834 palabras) Publicado: 16 de enero de 2012
INTRODUCCIÓ

L’estimulació motora pretén potenciar al màxim les capacitats i possibilitats motores de l’Infant a través d’una estimulació intencionada i programada. L’estimulació que proposem acontinuació està orientada per fer-la de 6 a 12 mesos.
Motricitat grossa -> posicions estàtiques, desplaçaments i manipulació grossa d’objectes
Motricitat fina -> moviments més precisos ambforça control del to muscular, referits generalment a la mà, als dits i a la coordinació ull-mà.

ESTIMULACIÓ MOTORA DE 6 A 12 MESOS

ACTIVITAT 1
MOTRICITAT:
Grossa
MATERIAL:
Manta amb fotosd’animals i ordinador ( per als sorolls dels animals )
OBJECTIU:
Desenvolupar la psicomotricitat grossa, la percepció visual i tàctil i treballar l’alta associació d’imatge amb soroll.
PROCEDIMENTS:
Posarla manta al terra amb les fotos dels animals i deixar que l’Infant es bellugui com vulgui per sobre de la manta d’aquesta manera poc a poc anirà escoltant el so del animal. L’educadora pot deixar quesigui un joc lliure o bé acompanyar a l’Infant en el seu descobriment dient al nen quin animal es i dóna una petita introducció de les seves característiques.

ACTIVITAT 2
MOTRICITAT:
FinaMATERIAL:
Paper blanc i taronges i suc de taronja
OBJECTIU:
Desenvolupar la motricitat fina, potenciar la percepció tàctil, la percepció visual, potenciar l’experimentació, potenciar tots els sentitsmenys l’oïda, treballar el gust i els racons.
PROCEDIMENTS:
Abans de començar l’activitat s’ha d’omplir el terra de paper de color blanc, dividir l’aula per racons però que no estiguin molt separats.En un racó estarà la pell de la taronja, en un altre racó la taronja sencera, en un altre els trossos de la taronja i per últim en un altre el suc de taronja. Tindrem l’aula dividida per racons, totsels racons tractaran sobre la taronja però en cada racó hi haurà una part diferent de la taronja els nens tindran que experimentar amb els diferents materials que tenen a cada racó i descobrir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Motricidad
  • Motricidad
  • Motricidad
  • Motricidad
  • Motricidad
  • Motricidad
  • Que es motricidad
  • motricidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS