Mujer

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (279 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 13 de diciembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
El meu treball de Recerca tracte sobre la violència de gènere en l'ambit domèstic. Inicialment, no era la meva intenció fer aquest tema, fins que una tardad'estiu fent zapping a la tele vaig topar amb la pel.lícula Revolutionary Road. sempre em faig una pregunta quan acabo de mirar una trama: què m'ha dit dinsde mi? En aquest cas, aquesta pel·licula em va transmetre els sentiments morts i la falsetat del destí de les relacions: res no està escrit, no tot és el quesembla, encara que somriguem davant de la gent.
Desgraciadament des de què l'esser humà va pendre consciencia de la seva força al món, ha volgut dominar, i nosé per què, sobretot, sobre la dona la seva autoritat i segons alguns, la seva "superioritat".
Jo mateixa, he rebut una educació que amb el cap dels anys,me n'he adonat que ha sigut molt masclista. I no hi estic gens d'acord. això pot ser, és una revólució en contra del que no crec i del que no m'agrada.Perquè una dona aguanta durant tant de temps els maltractes? ,Quines consequències comporta la violència sobre la dona? Un agressor, neix o es fa al llarg deltemps? Està justificat el seu acte de violència?Perjudicarà a un fill la situació que veu a casa seva, i de quina manera?.Aquestes són les preguntes quesostenten el meu treball de recerca , els pilars sobre els quals he treballat he investigat. Gràcies a la lectures de llibres, i d'informació a internet, he pogutcercar comodament molta informació, perquè desgraciadament, això és un tema d'actualitat. També trobarem enquestes que m'han ajudat a confirmar dubtes o tesis.
tracking img