Nativos digitales, inmigrantes digitales de marc

Páginas: 3 (649 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2011
:
Nativos Digitales, Inmigrantes Digitales
En aquesta lectura Marc Prensky ens transporta als Estats Units l’any 2001 i ens parla sobre les causes fonamentals sobre el declini de la educació,segons el seu punt de vista. Prensky veu un canvi en els estudiants actuals, una generació que es vasa en l’era digital els quals anomena “Natius Digitals” considera que aquests han viscut sempre envoltatsde l’era digital i estan acostumats a rebre la informació de manera diferent a com es rebia antigament, i proposa nous mètodes d’ensenyament per a que els professos i educadors apliquin sobre elsseus alumnes, per tal de poder despertar l’interès d’aquests i aconseguir que aprenguin al mateix temps que juguen, amb continguts interactius i digitals. L’autor a més ens parla sobre un grup queconsidera ell, com tots aquells que han nascut fora de la era digital però que en algun moment de les seves vides han adoptat aquestes noves tecnologies, tot i que en comparació amb l’altre grup elsconsidera com Immigrants Digitals”.
Prensky proposa inventar nous mètodes d’ensenyament per a totes les matèries en idioma pels Natius Digitals, de manera que els professors Immigrants Digitals es tenenque adaptar per tal de poder arribar a tots els seus alumnes.

Del primer que m’he adonat després d’haver llegit el text de Marc Prensky, és de que jo mateix he preferit imprimir primer el text quellegir-lo directament des de la pantalla de l’ordinador, i quan he arribat a la part del text en que situa aquesta com una costum d’immigrant digital amb la qual no estic molt d’acord, ja que he viscutsempre en l’era digital, però el text esta basat en el sistema educatiu d’Estats Units i cal tenir en compte que és un país on es porta tot als extrems. És possible que existeixi una barrera entreels educadors i els estudiants en l’actualitat, però no fins el punt de que parlin idiomes diferents i molt menys en que els mètodes d’ensenyament tinguin que patir una reforma de manera que siguin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • NATIVOS DIGITALES VS INMIGRANTES DIGITALES
  • Nativos E Inmigrantes Digitales En La Escuela
  • Nativos e inmigrantes digitales
  • Reflexión nativos e inmigrantes digitales
  • Nativos e inmigrantes digitales
  • Nativos e inmigrantes digitales
  • NATIVOS E INMIGRANTES DIGITALES
  • Nativos E Inmigrantes Digitales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS