Newbery biografia

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (457 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 19 de octubre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
David Newbery ha estat professor d'Economia Aplicadaa la universitat de Cambridge des de 1988, i va ser director de l'DAE el període 1988-2003. Va ser triat per a una beca al Churchill College el1966 en tornar d'un any com a economista en la Tresoreria de Tanzània com a companys ODI Nuffield. Es va convertir en professor adjunt a la Facultat, al mateix temps, i va dirigir els estudis a launiversitat fins 1988. Enmig d’això es va acomiadar per anar al Banc Mundial, on es va convertir en Cap de la Divisió d'Economia Pública 1981-3. Ha estat professor visitant a Yale, Stanford, Berkeley iPrinceton. Va ser editor associat de The Economic Journal 1977-2000. Va ser President de l'European Economic Association el 1996.
Ha escrit llibres sobre anàlisi de cost-benefici social,l'estabilització de preus de productes bàsics, els impostos en els països en desenvolupament, la reforma fiscal en les economies en transició, i la reestructuració de la privatització i regulació de lesindústries de xarxa, com ara electricitat, gas i telecomunicacions. Els seus articles es refereixen a la teoria econòmica, el risc, els mercats de futurs, la política energètica, política de preus agrícoles,la política fiscal, els béns públics, economia del transport, el comerç internacional, organització industrial, la privatització, la regulació, la política mediambiental i la reforma a Europa del'Est.
Ha treballat amb els organismes internacionals sobre la reforma fiscal a Europa i Àfrica, els càrrecs als usuaris de la carretera, la política energètica i regulació de serveis públicsprivatitzats. Actualment està treballant en la regulació i la privatització, en particular de l'electricitat i el gas, i és l'Investigador Principal i Coordinador de Projectes Leader al MIT de CambridgeInstitut d'Electricitat del projecte. Continua el seu interès per la tarifació vial i la política de transports.
Escolta
Llegeix fonèticament
Va ser elegit membre de l'Econometric Society, 1989, i de...