Nike

Páginas: 11 (2504 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2010
Nike: “just do it”g

Presentació i objectius d'avaluació continuada abasta els conceptes dels mòduls de l'assignatura:
* Mòdul 4: “Segmentació i posicionament”
* Mòdul 5: “El comportament del consumidor”

-------------------------------------------------
En aquesta prova es presenta el cas d'una de les empreses de més èxit dels últims anys tant a nivell financer com de les sevesespectaculars campanyes

Aquesta tercera prova
de màrqueting. En el cas us expliquem la trajectòria de Nike, des dels seus inicis fins a avui amb les seves aventures tant dins com fora del món de les sabatilles esportives. També fem una ràpida revisió dels principals competidors de Nike per tenir una visió més global.
D'aquesta manera podrem analitzar models de negoci i estratègia diferentsque ens permetran aplicar els principals conceptes que hem après en aquests dos mòduls a aquest cas en particular.

És molt important que llegiu detingudament el cas per poder contestar les preguntes que us plantejarem al final del mateix. Aquesta prova pretén associar els conceptes teòrics estudiats en l'assignatura i aplicar-los a situacions reals del mercat, com és el cas que us presentem. Perpreparar la prova, podeu consultar els continguts dels mòduls didàctics 4 i 5 de l'assignatura i les guies d'estudi corresponents. També podeu completar el cas amb informació que pugueu obtenir en la recerca d'informació per Internet així com de la vostra experiència i criteris personals.

Els objectius d'aquesta tercera prova d'avaluació continuada són:* Identificar els criteris que permeten segmentar els mercats de consum, concretament la categoria de sabatilles esportives i els beneficis que obtenen les organitzacions gràcies a la segmentació, en aquest cas Nike
* Comprendre el concepte de posicionament, i aplicar-ho a una categoria concreta.
* Obtenir una visió global del comportament decompra del consumidor i conèixer la influència que els factors interns i externs poden exercir sobre aquest comportament.
* Distingir les diferents fases del procés de decisió de compra i identificar els rols que poden aparèixer en cadascuna d'elles.

-------------------------------------------------
Criteris d'avaluació

-------------------------------------------------La tercera prova d'avaluació continuada avaluarà:
* -------------------------------------------------
La identificació i justificació dels criteris que permeten segmentar la categoria de sabatilles esportives així com els beneficis que s'obtenen gràcies a la segmentació en el cas concret de Nike.
* -------------------------------------------------
La comprensiódel concepte de posicionament i la seva adequació al cas de les diferents marques de sabatilles que operen actualment.
* -------------------------------------------------
Aprofundir en el coneixement dels factors que influeixen sobre el comportament del consumidor.
* -------------------------------------------------
La comprensió de cadascuna de les etapes delprocés de decisió de compra dels consumidors; així com la diferenciació dels diferents rols que puguin aparèixer en aquest procés.
-------------------------------------------------
IMPORTANT: Totes les aportacions i respostes han d’estar raonades i argumentades.

-------------------------------------------------
Format i data de lliurament

El document amb les vostres respostes d’aquestaactivitat d’avaluació continuada 3 haurà de complir els següents requisits formals:

* La vostra resposta no pot excedir les 5 pàgines. Heu de presentar la vostra proposta de solució en aquest mateix arxiu Word, prescindint de l'enunciat del cas pràctic. En aquest document figuraran només els enunciats de les preguntes formulats en negreta i les vostres respostes a les preguntes en text...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nike
  • Nike
  • nike
  • Nike
  • Nike
  • Niko
  • nike
  • Nike

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS