Nose

Páginas: 3 (542 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2011
OPINIÓ PERSONAL.

El producte del que nosaltres en farem una crítica, és diu Somatoline, Reductor Intensivo Noche. És un cosmètic de la marca Somatoline, que en un principi, la seva funció esreduir la silueta del cos durant el vespre, i que s'ha d'aplicar abans d'anar a dormir, fent un massatge fins a la total absorció de la crema. Les tres funcions que anuncien que fa aquest productesón: reduir la grassa localitzada, eliminar líquids retinguts gràcies a les seves sals minerals i al massatge i per últim actua allisant la pell des de la primera aplicació.
Basant-nos en la opiniód'una persona que ja l'ha utilitzat, l'única funció que fa realment el producte, és la tercera, i que pot ser també faci la resta, però amb l'ús del producte, no es noten les diferències ni s'arribaal propòsit pel qual s'usa. A més, en comparació a altres productes fins i tot de baixa gama i a preus assequibles, generalment n'hi ha que acaben fent la mateixa funció que aquest, i s'ha de tenir encompte la diferència de preu, ja que aquest producte de Somatoline varia entre els 40€ i 55€.
Des del nostre punt de vista, tant aquest producte com qualsevol altre, del qual diguin que redueixla silueta del cos, o que ajuda a disminuir el pes, no serveixen realment per res.
Pot ser alguns, si facin alguna funció de les que publiquen el l'anunci, però realment, cap d'aquests productesaconsegueix l'objectiu establert en un principi. Si realment el que es pretén és aprimar-se, eliminar la cel·lulitis,... el que s'ha de fer es establir-se una dieta en la que s'ingereixin menys grasses enun dia, del que el nostre cos es capaç d'eliminar, i d'aquesta manera, anar perdent grams cada dia, i sempre, amb una dieta en la que no ens deixem cap tipus d'aliment, ja que el nostra cos elsnecessita tots. A més d'això, s'ha d'acompanyar d'exercici físic. Aquesta és l'única manera, amb la que es pot arribar realment a disminuir el pes corporal i també la silueta. La resta i tot el que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS