Noticia CMC

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2014
¿Perquè moren tantes persones removent neu en EE.UU?
INTRODUCCIÓ:
Una publicació en el diari BBC afirma que als Estats Units moren al menys 100 persones cada hivern per infartsprovocats al remoure neu.
Fins el moment han mort set persones, dos de elles per atacs cardíacs.
Els estudis revelen que per aquesta causa moren moltes persones i es pregunten quina es larelació entre les nevades i els infarts.
“Tempesta perfecta” per al cor.
Per als investigadors del Nationwide Children’s Hospital entre 1990 i 2006 es van reportar 1647 morts perlesions al cor. Totes aquestes víctimes estaven relacionades amb l’activitat de llevar neu en les seues cases o en camins. Però el cardiòleg Barry Flanklin estima que la xifra pot ser eldoble.
Per què passa el infart?
L’equip de Franklin va observar que els homes joves que realitzen aquesta activitat tenen un increment en les seues pulsacions cardíaques i la pressióarterial superior a la activitat que generen en una màquina de córrer.
A l’hora de remoure si es combina amb l’aire fred, que fa que les arteries es contreguin i disminuixca el fluxsanguini, acabant perfecte per a un atac al cor. Altra cosa es que moltes persones aguanten la respiració mentre remouen la neu que també impideix un funcionament normal de l’organisme. Unaltre element es a la hora que es realitza la faena que per lo general ho fan entre les 6:00 i les 10:00 del matí, quants les fluctuacions cardíaques ens fan més vulnerables a un atac.RECOMENDACIONS PER BAIXAR EL RISC:
El doctor Franklin recomana empènyer la neu abans d’alçar-la amb una pala i que les persones majors de 55 anys no facin ixa activitat. També aconsellavestir-se amb varies capes de roba per a que s’adapten millor al clima i per a respirar, descansar regularment dins de casa mentre es lleva la neu i no menjar abans de començar la faena
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Noticia Cmc
  • CMC noticias
  • Noticia CMC
  • Analisis de una noticia para CMC
  • Cmc noticia
  • Noticias Cmc
  • Noticias cmc
  • Noticia CMC 2 Evaluaci N Diego Salado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS