Nous Emprenedors

Páginas: 3 (531 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2015
Nous emprenedors, no un problema de la crisi sinó la solució a la crisi

Ens trobem davant d’una crisi econòmica i amb expectatives de futur malauradament dolentes, hi ha una crisi econòmica i unacrisi de valors i sembla que no es troba una solució. Tot i això la formació de nous autònoms esta creixent, cada cop hi ha més emprenedors, més emprenedors per emprendre la sortida a la crisi.Segons l’EPA (encuesta de población activa) els autònoms des del 2011 estan generant nous llocs de treball, és a dir, ja estan començant a solucionar la crisi econòmica que existeix actualment. Perdesgràcia no es suficient per aturar l’augment de l’atur que trobem a Espanya, però si un pas perquè no n’hi hagi al futur.

Un altre punt important és que les empreses que ara trobem avui van ser fundadesper un emprenedor d’ahir, per tant les empreses que donaran treball demà seran fundades avui. Amb això vull dir que no s’ha de emprendre sinó que és necessari emprendre per poder combatre la crisi, lacrisi no és la condició per no emprendre, és la condició per sí emprendre. La majoria de persones que no volen emprendre posen l’excusa de que amb la crisi es impossible tirar endavant una empresasense capital ja que és molt difícil trobar algú que et vulgui finançar, però òbviament si ser un emprenedor i formar una empresa milionària fos fàcil tothom en tindria una. La ironia d’aquest punt és quetrobem molts exemples d’empreses que s’han fet milionàries sortint del no res, com l’exemple de l’empresa electrònica “Bq” que va començar venent llapis de memòria USB en una universitat ara factura200 milions d’euros i va treure un smartphone que va ser el més venut a Espanya aquest Agost (sí, superant a Samsung i Apple).

D’altra banda veiem que al cap de 5 anys el 50% dels startups (com esconeixen les noves empreses creades per estudiants a partir de la seva idea) acaben tancant. Pot semblar una notícia en contra de voler emprendre però significa que si la teva primera idea no ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nouse
  • Nouse
  • nouse
  • El Nous
  • Possessive nous
  • Nous Adjetive
  • Nous aprenentatges
  • nous manual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS