Observacion

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (464 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 12 de enero de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Explicar el tipus d’activitat observada
Per tal de fer aquesta observació hem anat a una escola bressol del barri de Poblenou. La nena que hem observat durant aquestes tres sessions es diu Osoa i té2 anys. Aquesta observaci´s’ha realitzat en aquesta mateixa escola bressol durant el temps d’activitat de la nena, en aquest cas una hora i mitja durant cada observació.

Primera observacióAquesta primera observació va ser realitzada desde les 9 del matí fins les 11:30 a l’escola bressol del barri de Poblenou. Cal dir que aquesta primera observació es dividieix en dos parts importants;primerament la nena es troba a classe amb els seus companys i la seva professora y per una altra part hem fet una observació on la nena es troba sola amb nosaltres. Hem cregut que en un primer moment no estrobés sola amb nosaltres, ja que no hem tingut cap relació amb ella abans de l’observació.
La nena en un primer moment es troba a classe amb els seus companys i es mostra participativa, alegre isegueix atentament el ritme de la classe i de la professora. En aquesta primera sessió hem observat a Osoa com interectua amb els altres companys i un adult durant el temps de classe. La nena es mostraactiva durant tot el temps i també mostra una actitut independent, ja que un detall important es que va al lavabo sola sense demanar permís a ningú ni cap tipus d’ajuda. Osoa és una nena que es mostraxarlatana i extrovertida, és una de les que més crida i vol l’atenció de la seva professora constantment. També es una nena carinyosa amb els seus companys amb els que s’abraça i parla. A més a més,podem dir que juga amb els instruments de música que li dóna la professora.
Seguidament ens hem centrat en l’observació individual de la nena. Osoa mostra una actitut molt diferent a la que mostrabaamb els seus companys, ja que ara té vergonya i extranyada de la situació. No obstan aixó, juga amb totes les joguines que té al seu voltant. La nena es mou constanment, és a dir,mou el cos sense...