ola milassd

Páginas: 2 (443 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2014
LA MEVA INFANTESA
Línia del temps

1999:uns amics del meu pare van tindre un fill, els meus peres van pensar en tindre un fill
2000:van comunicar a la família que estava embarassada
2001:vaignexe, vaig dir la primera paraula
2002:vaig fer els primers passos
2003:vaig començar l’escola
2004:vaig aprendre a nadar anar amb la bici i amb el patinet i va néixer la meva germanaLA MEVA INFANTESA

Els meus pares no volien tindre fills encara, però uns amics del meu pare van tindre un fill i llavors ells van pensar en tindre un fill.
Els meus pares vandecidir que si que volien tindre un fill, i li van comunicar a la família que la meva mare estava embarassada i m’han explicat que les seves germanes estaven tant contentes de que la meva mare estesembarassada, es van ficar asta plorar de la alegria. El meu pare volia un fill i la meva mare també i ban tindre molta sort.



Vaig néixer el 21 de febrer del 2001 a les 9:00 a Barcelona a l’hospitalSant Juant de Deu

Els meus primers passos van ser a una casa nova que ens vam comprar el dia 28/4/2002 la casa esta al barri de la collada al carrer riu Tajo, ami m’agradava molt aquella casaperquè era molt bonica i sobretot perquè vivia al costat de la meva avia i de la meva tieta.
Quan anava a la guarderia sempre venia el meu pare amb la seva bicicleta, em portava amb la bicicleta, anàvema veure una botiga de bicis propera perquè ami les bicis m’agradaven molt i em comprava un gelat de pitufo, ami m’agradava molt perquè em deixava la llengua blava.
Quan vaig començar P3 m’han ditque no volia que marxes la meva mare i sempre m’agafava de la cama de la meva mare perquè no marxes i també plorava molt.
La meva germana va néixer el dia 12 de març del 2004 jo estava molt tristperquè estava acostumat a que els meus pares estiguessin tot el dia amb mi però quan va néixer la meva germana li avien de fer més cas perquè era més, jo m’enfadava molt. Un dia em vaig tirar des de el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS