optica ojo seco

Páginas: 2 (495 palabras) Publicado: 10 de octubre de 2013
Els alumnes Sergio i Oriol de segon d’òptica hem dut a terme el treball sobre l’ull sec.
Ens els últims anys, és una malaltia que ha avançat molt en quant a coneixements.
Aquesta malaltia, potafectar a tothom qui no prengui les precaucions/mesures preventives per tal d’evitar-la.
CONCEPTE
L’home primitiu, patia freqüentment varies malalties, com neurosi, ferides, fractures, dermatosi,bronquitis i inflamacions dels ulls. Aquesta última quant s’associava a la sequedat dels ulls es denominava xeroftalmia.
Wolf va expressar el seu concepte de 3 capes en la pel·lícula llagrimal, vadescriure una capa lipídica, una aqüosa i una de mucina. Quan els estudis van anar avançant es van anar descobrint dèficits qualitatius d’aigua, mucina o lípids, associacions a malalties sistemàtiques,respostes immunològiques i altres perspectives com a causa d’ull sec.
DEFINICIÓ
Es podria definir l’ull sec com un grup heterogeni de malalties en les que la pel·lícula llagrimal, ja sigui peralteracions qualitatives o quantitatives, no aconsegueix mantenir una pel·lícula llagrimal uniforme i adequada.
Es sap que l’ull sec és una de les patologies més freqüents de l’oftalmologia, encara queafortunadament, en molts pocs casos és greu. Més de la meitat dels pacients, que visiten una consulta és per aquesta causa.
CAUSES DE LA MALALTIA I INCIDÈNCIES













TIPUS
Podemtrobar tres tipus diferents d’ull sec: Lleu, moderat i greu. El més comú en països desenvolupats és el lleu, però també apareix en poca freqüència el moderat.
- Lleu: Provoca simptomatologia a lapersona però mostra escassos canvis en l’ull quan és valorat per l’oftalmòleg.
- Moderat: La simptomatologia de la persona va acompanyada de canvis en la superfície ocular que es veuen facilment quan ésvalorat per l’oftalmòleg.
- Greu: La persona té una alta simptomatologia, acompanyada d’importants canvis en la superficie ocular i una gran disminució de l’AV.

SIMPTOMES I SIGNES
1) El simptoma...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ojo seco
  • Ojo seco
  • Sindrome de ojo seco
  • Sindrome De Ojo Seco
  • El Ojo Del Poder En El Pan Optico
  • El Ojo Humano Y La Optica
  • Ojo Seco
  • ojo seco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS