P4 Banc Mundial I Fons Monetari Internacional

Páginas: 3 (522 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2015
e)
Fons Monetari Internacional
L'FMI ​​és una organització integrada per 184 països, que treballa per promoure la cooperació monetària mundial , assegurar l'estabilitat financera , facilitar elcomerç internacional , promoure un alt nivell d'ocupació i creixement econòmic sostenible i reduir la pobresa.
Els 184 països membres són el govern de l'FMI
L'FMI ​​és la institució central del sistemamonetari internacional , és a dir , el sistema de pagaments internacionals i tipus de canvi de les monedes nacionals que permet l'activitat econòmica entre els països . Els objectius del Fons MonetariInternacional són:
Fomentar la cooperació monetària internacional per mitjà d'una institució permanent que serveixi de mecanisme de consulta i col·laboració en qüestions monetàries internacionals.Facilitar l'expansió i el creixement equilibrat del comerç internacional, contribuint així a assolir i mantenir alts nivells d'ocupació i d'ingressos reals i a desenvolupar els recursos productius detots els països membres com a objectius primordials de política econòmica.
Fomentar l'estabilitat en els intercanvis de divises, procurar que els països membres mantinguin règims de canvis ordenats ievitar depreciacions canviàries competitives.
Facilitar l'establiment d'un sistema multilateral de pagaments per les transaccions corrents que es realitzen entre els països membres, i eliminar lesrestriccions canviàries que dificulten l'expansió del comerç mundial.
Infondre confiança als països membres posant a la seva disposició temporalment i amb les garanties adequades els recursos generals delFons, donant-los així oportunitat que corregeixin els desequilibris de les seves balances de pagaments sense recórrer a mesures pernicioses per a la prosperitat nacional o internacional.
D'acord ambels punts anteriors, Escurçar la durada i disminuir el grau de desequilibri de les balances de pagaments dels països membres.


Banc Mundial
El Banc Mundial funciona com una cooperativa integrada per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FONDO MONETARIO INTERNACIONAL Y BANCO MUNDIAL
  • Banco Mundial Y Fondo Monetario Internacional
  • Analisis del banco mundial y fondo monetario internacional
  • ¿Qué es y cuál es la función del banco mundial y del fondo monetario internacional?
  • BANCO MUNDIAL Y FONDO MONETARIO
  • banco mundial y fondo monetario
  • EL BANCO MUNDIAL Y EL FONDO MONETARIO INTERNACIONAL
  • Fondo monetario internacional y el Banco mundial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS