Pablo escobar

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (262 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 11 de septiembre de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
P1 - verslaglegging
Sertap is geboren in Nederland 18 juli 1996, maar haar ouders zijn afkomstig uit Turkije. Ze is 16 jaar oud en woont in DenHaag bij haar ouders samen met haar twee broers.
Setup volgt de opleiding administratie medewerker bij de ROC Mondriaan aan de Waldorpstaat. Hier voorheeft ze mavo/havo middelbare school gedaan bij de lyceum Ypenburg, maar ze heeft het niet afgerond, want ze is van school geschorst. Na dezeopleiding gaat ze doorstuderen om bij niveau 4 te komen en eindelijk de hbo opleiding te kunnen volgen.
Later wilt zij een baantje bij een advocatenkantoor of misschien wie weet begint ze haar eigen advocaten kantoor. Ze weet alleen dat ze iets in de juridische richting wilt doen.

Ze houdt vanreizen, shoppen en boksen. Haar favoriete vakantie landen zijn Spanje en Marokko. In 2011 heeft ze een paar maanden aan boksen gedaan, maar moesthelaas snel weer ermee stoppen. Het werd te veel want daarnaast ging ze ook naar school en werkte ze bij de Karwei als vakkenvuller bij deUitenhagestraat maar dat vond ze niet echt zo prettig, dus heeft ze besloten bij de Albert Heijn te werken als kassamedewerkster. Dat deed ze 3 maandenlang en daarna is ze naar de pepperminds gegaan dat is een werfingsbedrijf. Daar heeft ze 2 maanden gewerkt maar het werd te koud in de winter, en is erook mee gestopt. Daarna heeft ze bij de mc Donalds gewerkt voor 4 maanden, maar is er ook mee gestopt. Op dit moment gaat ze alleen naar school.
tracking img