patch adams

Páginas: 5 (1248 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2013
Pel•lícula
Patch Adams

1. Què creus que intenta Patch, respecte a la situació dels esquirols amb en Rody?
Intenta treure importància a les al.lucinacions del Rody i busca una alternativa a aquestes que es matar als esquirols fent veure que te escopetes, pistoles, etc. Aconseguint que en Rody vagi al lavabo.
Si el Patch l’agués contradit i no hagués estat empàtic amb ell el que haguéspassat es que hauria tingut un atac d’histèria. Així doncs el que fa Patch és en comptes d’enfadar-se amb ell perquè es posava a cridar es seguir-li la “locura” amb la finalitat d’ajudar-li a sobre portar el seu problema i passar-lo be.

2. Què creus que és imprescindible per a una bona comunicació?
Es imprescindible tenir i saber desenvolupar habilitats com:
Ser empàtic, i tenir respecte:posar-se en el lloc de l’altre persona, entendre les motivacions de l’altre es a dir entendre perquè l’altre diu el que diu i fa el que fa, en la pel•lícula es pot veure l’escena en que varis estudiants i Patch junt amb el metge estan parlant de la pacient que tenen davant que està en una camilla dient que te molt malament la cama, que potser la perd, etc. i en cap moment es preocupen de com es potestar sentit aquesta persona i Patch es posa en el lloc d’aquesta i en comptes de parlar de la seva malaltia es preocupa per preguntar-li el seu nom i així fer que aquesta es tranquil•litzi.

3. Explica què vol dir l’ESCOLTA ACTIVA.
L’escolta activa es fer un esforç per escoltar el que l’altre està dient i que aquest se’n adoni que està sent escoltat, en la pel•lícula es veuen varies escenes enles que no hi ha escolta activa per tant no hi ha comunicació, com per exemple en la que Patch li està explicant els motius pels quals vol marxar de la institució on està al director i aquest en comptes d’escoltar-lo està prenent apunts. Però també hi ha escenes en les que si hi ha aquesta comunicació, Patch quan parla amb els companys o amics o el director fa servir un llenguatge no verbal, mirantals ulls, assentir, té una postura corporal incorporada, etc.



4. Quina és la teva fantasia, el teu somni?
Que em toqui la loteria, i tingui tants diners que mai més m’hagi de preocupar per arribar a final de mes, que pugui viatjar allà on vulgui i conèixer diferents cultures, poder rodejar-me de tots els luxes possibles, i així ajudar a la meva mare perquè visques “com una reina” ipagar-li tots els metges possibles i posar-li una “criada” perquè els anys que li queden estès el millor possible.
5. Quin és l’efecte de la risa en els pacients i usuaris de l’hospital, perquè necessitem riure?
En el moment en que es disfressa de pallasso y es transforma ja comença ha haver un ambient diferent d’alegria, per moments es trenca la tristesa i el mal que existeix. Es veu en es escenescom quan entra a la sala dels infants i es disfressa de pallasso i comença a posar-se les palanganes i tots els objectes que troba; els nens estan tristos i cansats de veure sempre a adults metges i infermeres sempre seriosos, i Patch en aquest moment canvia aquest rol i no fa d’adult seriós sinó tot el contrari i aconsegueix que els nens deixin la tristesa i malestar i ho canviïn per riure.Altre moment important és quan està a l’habitació amb el pacient que va a morir per càncer, Patch aconsegueix per mitjà de la disfressa d’Angel que aquest pacient passi d’estar furiós, apàtic, amb molta por... a riure i ser feliç i acceptar la seva mort d’una forma agradable.
Necesiten riure perqué disminueix l’estrés i l’ansietat, millorant així de forma indirecta la salut física. Quan riem ytenim bon sentit de l’humor, l’estat d’ànim millora y si hi han malalties es porten millor.
Perqué la risa està implicada en canvis fisiològics. Una risa forta i vigorosa redueix la tensió muscular, incrementa la quantitat d’oxigen en sang, produeix endorfines, exercita el cor i l’aparell circulatori.
El sentit de l’humor també afecta a la salut perqué sol anar acompañat d’un estat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • patch adams
  • Patch adams
  • PATCH ADAMS
  • Patch Adams
  • Patch adams
  • Patch adams
  • Patch adams
  • Patch adams

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS