Pedro

Páginas: 4 (884 palabras) Publicado: 22 de febrero de 2012
FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

Comitè Tècnic d’Àrbitres
Delegació de Tarragona

MANUAL PER A LA GESTIÓ DE LES ACTES ONLINE
Per a poder formalitzar l’acta online, primer hem d’accedir a laintranet mitjançant la adreça http://intranet.fcf.cat (es recomana utilitzar l’Internet Explorer com a navegador web).

Un cop dins la intranet, desprès d’haver introduït l’Usuari i la Claucorresponent, al menú horitzontal superior buscarem la opció:

Competició > Gestión de Actas > Captura de Actas

Ens sortirà la pantalla amb l’acta o actes pendents de realitzar. Farem click al botó“Edita”.

A la pantalla de “Redacció Acta Arbitral” hi trobarem 9 apartats:

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Dades generals Dades equip local Dades equip visitant Dades dels Àrbitres Dades de PartitSustituciones Goles Amonestaciones Incidencias

1. Dades generals Data, Camp, Desfribilador: Ens assegurarem de que les dades siguin correctes i seleccionarem del menú desplegable la que falti per posar.2. Dades equip local Delegat d'Equip D., Entrenador D.2º, Auxiliar D., Delegat de Camp D., 1º Auxiliar D.: Seleccionarem del menú desplegable la persona que correspongui en cada cas. Si no constaal menú primer mirarem de trobar-lo fent una recerca mitjançant el botó . Si finalment no el podem trobar el farem constar de forma manual mitjançant el botó . Emplenarem les dades corresponents ifarem click a Gravar Alineació: Farem click a Alineació (en el mateix requadre, dalt a la dreta), i ens sortirà aquesta pantalla:

A l’apartat “Jugadors a Plantilla” sortiran els jugadors que téinscrits aquest equip. Haureu d’assignar el dorsal que correspongui al jugador que inscriviu en l’acta, així com marcar si ho fa com a Titular o Suplent. Si no actua en el partit es marcarà No. A més eljugador que actuï com a Capità també tindreu que marcar-lo d’aquesta manera. En alguns casos pot donar error si el primer jugador que s’anota no és el capità. En el cas de que en algun equip no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pedro
  • Pedro
  • Pedro
  • PEDRO
  • pedro
  • Pedro
  • Pedro
  • pedro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS