Pedro

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (884 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 22 de febrero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

Comitè Tècnic d’Àrbitres
Delegació de Tarragona

MANUAL PER A LA GESTIÓ DE LES ACTES ONLINE
Per a poder formalitzar l’acta online, primer hem d’accedir a laintranet mitjançant la adreça http://intranet.fcf.cat (es recomana utilitzar l’Internet Explorer com a navegador web).

Un cop dins la intranet, desprès d’haver introduït l’Usuari i la Claucorresponent, al menú horitzontal superior buscarem la opció:

Competició > Gestión de Actas > Captura de Actas

Ens sortirà la pantalla amb l’acta o actes pendents de realitzar. Farem click al botó“Edita”.

A la pantalla de “Redacció Acta Arbitral” hi trobarem 9 apartats:

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Dades generals Dades equip local Dades equip visitant Dades dels Àrbitres Dades de PartitSustituciones Goles Amonestaciones Incidencias

1. Dades generals Data, Camp, Desfribilador: Ens assegurarem de que les dades siguin correctes i seleccionarem del menú desplegable la que falti per posar.2. Dades equip local Delegat d'Equip D., Entrenador D.2º, Auxiliar D., Delegat de Camp D., 1º Auxiliar D.: Seleccionarem del menú desplegable la persona que correspongui en cada cas. Si no constaal menú primer mirarem de trobar-lo fent una recerca mitjançant el botó . Si finalment no el podem trobar el farem constar de forma manual mitjançant el botó . Emplenarem les dades corresponents ifarem click a Gravar Alineació: Farem click a Alineació (en el mateix requadre, dalt a la dreta), i ens sortirà aquesta pantalla:

A l’apartat “Jugadors a Plantilla” sortiran els jugadors que téinscrits aquest equip. Haureu d’assignar el dorsal que correspongui al jugador que inscriviu en l’acta, així com marcar si ho fa com a Titular o Suplent. Si no actua en el partit es marcarà No. A més eljugador que actuï com a Capità també tindreu que marcar-lo d’aquesta manera. En alguns casos pot donar error si el primer jugador que s’anota no és el capità. En el cas de que en algun equip no...
tracking img