peliculas historia de la musica

Páginas: 9 (2234 palabras) Publicado: 10 de junio de 2013
CHICO Y RITA
Chico i Rita (títol original Chico y Rita) és una pel·lícula d'animació dirigida per Fernando Trueba i Xavier Mariscal.
La pel·lícula explica la història entre dos amants, el pianista Chico Valdés i la cantant Rita La Belle, marcada per la música de llavors. Està ambientada a les ciutats de L'Havana, París i Nova York en la que es realitza un homenatge al jazz llatí i al cinemade Hollywood de les dècades de 1940 i 1950. Entre les pel·lícules que homenatgen es troben Casablanca, El Padrí i les de Woody Allen.
Malgrat que la pel·lícula va ser ben vista per la crítica en compondre una «història captivadora» gràcies al «magisteri gràfic» de Mariscal i els «coneixements de Trueba sobre jazz llatí», va tenir un pas bastant discret per la taquilla espanyola. Entre els seuspremis destaquen el Premi a la millor pel·lícula d'animació en la XXV edició dels Premis Goya dels Premis Goya i en la XXIV dels Premis del Cinema Europeu.
El 24 de gener de 2012 va ser nominada als Oscar en la mateixa categoria.

OPINIÓ PERSONAL
Aquesta pel·lícula és de les que més m’ha agradat. Malgrat ser de dibuixo, són molt representatius, té una trama bonica, i està acompanyada de jazz, queencara no és la música que escolto és un molt bon estil. A més, té valors com la lluita i superació per la finalitat que un vol.


WEST SIDE STORY
West Side Story és una pel·lícula musical de Jerome Robbins i Robert Wise, estrenada el 1961. Aquesta pel·lícula ha estat doblada al català.
El musical va ser innovador: pels balls, que formen part de l'acció dramàtica; per la música molt variadade Bernstein (ritmes llatins, jazz, cançons d'amor de gran bellesa melòdica...) i per la temàtica. Una de les cançons més famoses d'aquesta obra és Amèrica, on es contraposen les dues visions dels emigrants en arribar als Estats Units: la il·lusió per la llibertat, la modernitat i el consumisme, i d'altra banda el desengany davant de la marginació racial i la pobresa. La posada en escena de lacançó Amèrica se situa en un terrat on els sharks xerren sobre la seva vida als Estats Units.
L'argument està basat en la història de Romeu i Julieta, de William Shakespeare, però adaptada als temps moderns: dues bandes de joves, elssharks, immigrants porto-riquenys, i els jets, nord-americans d'origen anglosaxó, estan enfrontades. El conflicte sorgeix quan María, porto-riquenya, i Tony, nord-americà,s'enamoren.

OPINIÓ PERSONAL

Al meu parer aquesta pel·licula va ser un ‘boom’ a l’època per la seva música, trama, i perque molts joves se sentien identificats amb la rebel·lia dels nois de la pel·lícula, però a mi personalment no m’ha agradat perque la trobo avorrida, la veig una mica rídicula i no la veig gaire real, perque els nois se’ls veu de bona família i no de carrer. En quant a lamúsica és bona però no és el meu estil.


LOS BEATLES-YELLOW SUBMARINE
Yellow Submarine és una pel · lícula animada de 1968 basada en la cançó de The Beatles. Va ser dirigida per l'animador canadenc George Dunning, i produïda per United Artists i King Features Syndicate. Els mateixos Beatles apareixen només en el gairebé final de la pel · lícula, amb els Beatles animats doblats amb altres actors.Pepperland es un alegre paraíso musical bajo el mar, protegida por la Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, el cual cae bajo un ataque sorpresivo por los Blue Meanies (Malines Azules), quienes odian la música. Su ataque consiste en encerrar a la banda en una burbuja, paralizan a los ciudadanos y convertirlo todo en color azul.
El anciano alcalde de Pepperland envía al Joven Fred en unabandonado submarino amarillo para buscar ayuda. Fred llega a Liverpool, donde sigue al deprimido y cabizbajo Ringo y lo persuade para que lo ayude. Ringo procede a reunir a sus amigos John, George, y finalmente Paul. Los cinco viajeros parten a Pepperland en el submarino amarillo, pasando a través de diferentes mares:
Mar del Tiempo - donde el tiempo retrocede y avanza al ritmo de la canción...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • peliculas y musica
  • Musica en las peliculas
  • Películas y música
  • Introducción a la música (Historia de la música)
  • Peliculas De Historia
  • Historia de la pelicula
  • Peliculas De La Historia
  • La historia del UNO (película)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS